PREMINUO DUGOGODIŠNJI REPREZENTATIVAC SRBIJE! Saopštene najteže vesti, TUGA!
Miloš Erac, Foto: FACEBOOK/PRINTSCREEN/KRALJEVO ROYAL CROWNS - КРАЉЕВСКЕ КРУНЕ

NAPUSTIO NAS JE

PREMINUO DUGOGODIŠNJI REPREZENTATIVAC SRBIJE! Saopštene najteže vesti, TUGA!

Srpska asocijacija američkog fudbala oprostila se od nekadašnjeg reprezentativca i utemeljivača ovog sporta u Srbiji vrlo emotivno

Objavljeno:

Preminuo je Miloš Erac, dugogodišnjireprezentativac Srbije.

Ogromna tuga i tragedija, preminuo je Miloš Erac! Jedan od pionira američkog fudbala u Srbiji umro je nakon duže bolesti. Prerano preminuli Erac je nekadašnji igrač Kraljevo Rojal Kraunsa i reprezentacije Srbije, a pre dvadeset godina je bio jedan od utemeljivača američkog fudbala u svom gradu.

Srpska asocijacija američkog fudbala oprostila se od nekadašnjeg reprezentativca i utemeljivača ovog sporta u Srbiji vrlo emotivno.

Miloš Erac
foto: FACEBOOK/PRINTSCREEN/KRALJEVO ROYAL CROWNS - КРАЉЕВСКЕ КРУНЕ

"Miloš Erac, nekadašnji igrač KAF Kraljevo Rojanl Krauns i reprezentacije Srbije preminuo je nakon duže bolesti. Miloš je bio pionir američkog fudbala, koji je pre dvadeset godina sa svojim Kraljevskim Krunama ustanovio ovaj sport u Kraljevu. Ostaće upamćen u Kraljevu i Srbiji kao gromada od čoveka, mekog i velikog srca i širokog osmeha, dobričina van terena i brz i snažan oklopnik na terenu. Srpska asocijacija američkog fudbala ovom prilikom izjavljuje duboko saučešće porodici Miloša Erca, njegovim prijateljima i klubu američkog fudbala Kraljevo Rojal Krauns", piše u saopštenju.

Njegovi Kraljevo Rojal Kraunsi su prvi javili tužnu vest i emotivno se oprostili od svog dugogodišnjeg defanzivnog linijaša.

"Sa tugom u srcu KAF Kraljevo Rojal Krauns obaveštava da je nakon duže bolesti preminuo Miloš Erac, igrač Kraljevo Rojal Kraunsa i reprezentacije Srbije, jedan od najboljih američkih fudbalera na poziciji defanzivnog linijaša. Miloš Erac je bio pionir američkog fudbala, koji je pre dvadeset godina sa svojim Kraljevskim Krunama ustanovio ovaj sport u Kraljevu. Ostaće upamćen u Kraljevu i Srbiji kao gromada od čoveka, mekog i velikog srca i širokog osmeha, dobričina van terena i brz i snažan oklopnik na terenu. Neka ti Šomi, Gospod Bog podari Rajsko naselje, sigurno od tebe oduvek zasluženo. Tvoje Kraljevske Krune", navodi se u obraćanju kluba.

Bonus video:

02:25

BIVŠI PORNO GLUMAC 19 GODINA ŽIVI SA HIV-OM: Kada je saznao da je pozitivan SVI PRIČALI DA JE UMRO! Sada je ispričao svoju priču

(Espreso/Mondo/N.L./Prenela: N.J.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.