"MOJE JEDINO DETE, OVO ME JAKO BOLI" Kora Šumaher (46) se skida na OnlyFans-u, sin je ISKLJUČIO iz svog života!
Kora Šumaher, Foto: Instagram/@coraschumacher

pati žena

"MOJE JEDINO DETE, OVO ME JAKO BOLI" Kora Šumaher (46) se skida na OnlyFans-u, sin je ISKLJUČIO iz svog života!

Mislim da me svaka žena koja je u takvoj situaciji može razumeti - rekla je Kora Šumaher

Objavljeno: 13:48h

Mnogi je zbog sličnog imena mešaju sa Korinom Šumaher, što supruzi sedmostrukog prvaka Formule 1 Mihaela Šumahera verovatno ne prija s obzirom da su ove dve žene potpuno drugačijeg karaktera.

Kora Šumaher je bivša žena Ralfa Šumahera, Mihaleovog mlađeg brata i takođe bivšeg F1 asa koji je na 182 trke za Džordan, Vilijams i Tojotu ostvario šest pobeda i 27 podijuma.

Kora-Karoline Brinkman je bivša manekenka, a onda glumica i voditeljka koja je u braku sa Ralfom bila od 2001. do 2015. Njihov sin David (22) je takođe postao automobilista.

Kora Šumaher je posle razvoda zadržala prezime i dobila šest miliona dolara, a zadržala je i ljubav prema svom telu koju deli sa ostatkom sveta.

1 / 5 Foto: Profimedia

Naime, letos je stupila na sajt za odrasle OnlyFans na kom korisnici moraju da plate 29 dolara mesečno da bi imali pristup njenom profilu.

- Moja stranica na OnlyFans-u će otkrivati dosta, ali će definitivno ostati estetska. Volim svoje telo i zašto to ne bih podelila sa drugima? To ne bi trebalo da bude tabu od Plejboja. Imam 46 godina i osećam se veoma udobno u svojoj koži. Zašto ne bih podelila fotografiju ili dve u toplesu sa javnošću? - ovako je gospođa Šumaher objasnila svoju odluku.

1 / 5 Foto: Instagram/@coraschumacher

Ovo je i te kako doprinelo da njen ionako loš odnos sa sinom poptuno zahladni. David je sa majkom prekinuo svaki kontakt i to nju veoma boli.

- David i ja trenutno ne razgovaramo. Opet me je svuda blokirao. Ovo je jako bolno za mene. To je moje dete i mislim da me svaka žena koja je u takvoj situaciji može razumeti. Prošlo je više od godinu dana od kada sam ga poslednji put videla i razgovarala sa njim. Prošle godine sam jednom smela da dođem na njegovu trku. Još uvek me jako boli što se moj dečak toliko udaljio od mene nakon razvoda. Ne znam zašto - rekla je u jednom intervjuu za Bild Kora i dodala:

- Volela bih da mu kažem koliko sam ponosna na njega i da ga volim svim srcem. On je moj sin, moje jedino dete. Uvek ću biti tu za njega. Nije važno kada, uvek me može nazvati.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.