TRAGEDIJA: Emilija (21) izvršila SAMOUBISTVO nakon što su joj lekari zabranili da se bavi sportom!
Emilija Brangefelt, Foto: Instagram/Emilia Brangefält

tuga

TRAGEDIJA: Emilija (21) izvršila SAMOUBISTVO nakon što su joj lekari zabranili da se bavi sportom!

Atletičarka je na Instagramu objavila da se bori sa fizičkim i psihičkim problemima nakon što je morala da odustane od sporta

Objavljeno:

Tragična vest iz Švedske. Atletičarka Emilija Brangefelt (21) je pronađena mrtva, potvrdio je Švedski atletski savez. Izvršila je samoubistvo.

Brangefelt je na Instagramu objavila da se bori sa fizičkim i psihičkim problemima nakon što je morala da odustane od sporta. Lekari su joj tako savetovali jer je imala izrazit jak puls pa nije smela da trenira.

Mlada atletičarka je osvojila bronzanu medalju na Svetskom šampionatu u trejl trkama (planinsko trčanje po stazi) na 40 kilometara, koje se održavalo u Čang Maju, dok je ove godine završila peta u Insbruku na novom šapionatu, posle čega je morala da napusti sport.

- Tokom prethodnog meseca, Emilija se osećala loša, kako fizički i psihički. Imala je podršku od najbližih, ali je 13. novembra oduzela svoj život - stoji kratko u obaveštenju ovog saveza.

Bonus video:

04:12

MLADA MATEMATIČARKA ZVEZDA NA HARMONICI! Divnu poznaje ceo Novi Sad, počela kod katedrale, a zasijala POD SVETLIMA EGZITA

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.