MAKABI ODUSTAO OD TAKMIČENJA: Otvorila se vrata srpskom klubu...
Navijači Makabija iz Haife, Foto: Starsport©

ne mogu

MAKABI ODUSTAO OD TAKMIČENJA: Otvorila se vrata srpskom klubu...

Na ovaj neželjeni način profitirao je srpski klub

Objavljeno:

Najgora viša sila, rat, utiče na sve sfere života pa tako i na sport. Sukob Izraela i Hamasa i njihovih saveznika besni već 20. dan pa neki klubovi iz ovog regiona prosto ne mogu da se takmiče i/ili treniraju.

Tako je izraelski Makabi iz Haife odustao od daljeg takmičenja u odbojkaškom Kupu izazivača, saopštila je danas Evropska odbojkaška konfederacija (CEV).

Na ovaj neželjeni način je profitirao srpski klub - odbojkašice Uba igraće bez borbe u osmini finala Kupa izazivača.

CEV je naglasio da je Makabi odustao od daljeg takmičenja zbog "odluke i preporuke Vlade Izraela, otkazanih svih letova iz Izraela i u Izrael, kao i generalne situacije u Izraelu".

Odbojkašice Uba će u osmini finala Kupa izazivača igrati protiv pobednika duela šesnaestine finala između švajcarskog Kanti Šafahuzena i rumunskog Voluntarija 2005.

Utakmice šesnaestine finala će se odigrati 9. i 15. novembra. Ub će biti domaćin u prvom meču osmine finala, 29. novembra, dok je revanš na programu 6. decembra u Švajcarskoj ili Rumuniji.

Bonus video:

05:32

NAPAD HAMASA NA 7 TAČAKA, SEJALI SU SMRT NA MOTORNIM ZMAJEVIMA! Ignjatović: Ovako su uspeli da PREVARE IZRAEL da premeste snage

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.