KRAJ SAGE: Zvezda dobila novog trenera!
Zvezda se razišla sa bivšim trenerom zbog loših rezultata na startu sezone, Foto: Srđan Stevanović/Starsportphoto

promene na klupi

KRAJ SAGE: Zvezda dobila novog trenera!

On je stigao kao zamena nakon lošeg starta sezone

Objavljeno:

Nedeljko Matić, iskusni stručnjak, preuzeo je ulogu novog trenera rukometaša Crvene zvezde. Ovim angažmanom postaje 34. trener u istoriji ovog kluba.

Prvi Matićev asistent biće Nenad "Uške" Radosavljević, bivši desni bek Crvene zvezde i drugih timova. Debi Nedeljka Matića na klupi Crvene zvezde zakazan je za utakmicu protiv Metaloplastike u Šapcu, što će biti derbi srpskog rukometa.

Nedeljko Matić, star 62 godine, prethodno je sezonu započeo u Izraelu, kao trener vicešampiona Hapoel Ašdoda. Njegova bogata trenerska karijera obuhvata različite zemlje i uspehe.

Matić je ostvario izuzetne rezultate u Izraelu, gde je osvojio šampionsku titulu sa Makabijem Tel Aviv (2015-16) i ostvario istorijske uspehe sa Makabi Kirjat Mickinom. Takođe, predvodio je reprezentaciju Šri Lanke do bronzane medalje na Azijskim igrama 2019. godine. U Srbiji je trenirao nekoliko klubova, uključujući Metaloplastiku, Novi Pazar, Kikindu i Radnički iz Kragujevca.

Nedeljko Matić preuzima ulogu trenera Crvene zvezde nakon što se klub razišao sa svojim prethodnim trenerom, Antonom Bukilićem, zbog lošeg starta u Superligi. Klub je privremeno trenirao Nikola Jocić pre nego što je Matić preuzeo vođenje tima.

Bonus video:

01:06

Delije razvile transparent

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.