KOLAKOVIĆ ZBUNJEN: Ovo niko nije očekivao, mnogo mi je žao...
Igor Kolaković, Foto: EPA/Lukasz Gagulski

šta bi?

KOLAKOVIĆ ZBUNJEN: Ovo niko nije očekivao, mnogo mi je žao...

Odbojkaši Srbije su započeli turnir u Tokiju bolnim porazom koji ih je odmah stavio u tešku situaciju za osvajanje nekog od prva dva mesta koja vode na OI

Objavljeno:

Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije, Igor Kolaković, priznao je da niko u slekciji nije očekivao poraz od Turske na startu kvalifikacionog turnira za Olimpijske igre u Parizu.

"Orlovi" su možda zbog takvog pristupa započeli turnir u Tokiju bolnim porazom koji ih je odmah stavio u tešku situaciju za osvajanje nekog od prva dva mesta koja vode na OI 2024, pošto su i Slovenija i SAD ostvarili očekivane pobede.

- Težak poraz za nas na otvaranju kvalifikacija. Uopšte nije delovalo da ćemo ovako važan meč protiv Turske odigrati u kontraritmu - počeo je Kolaković za sajt OSS.

- Nedostajalo je svega, pa čak i naše prepoznatljive energije. Ušli smo veoma mlako u sve ovo, u prvom setu smo propustili nekoliko šansi za kontranapad. Mislili smo da smo se vratili u drugom periodu, ali to je bio samo privid. Turci su igrali veoma dobro.

Niko u timu nije očekivao ovakvo izdanje...

Mi u elementu servisa nismo uradili gotovo ništa, na prijemu smo bili vrlo uzdržani da to bude najbolje moguće. Kao plod svega toga došle su greške koje smo pravili naročito u napadu. Mnogo mi je žao što smo ovako počeli. Mislim da niko od nas nije očekivao – ne zbog poraza, nego zbog načina na koji smo igrali. Jednostavno, neka naša upornost nije došla do izražaja. Iako smo želeli i borili se, bili smo za razliku od Turaka mnogo neprecizni - zaključio je Kolaković.

Bonus video:

00:14

OŽENIO SE SLAVNI SRPSKI ODBOJKAŠ: Bata u Beogradu rekao DA prelepoj bugarskoj odbojkašici

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.