Žene su poludele za njim: Neverovatna transformacija najmlađeg UFC šampiona ikada! (FOTO)

Za samo 7 meseci treninga

Žene su poludele za njim: Neverovatna transformacija najmlađeg UFC šampiona ikada! (FOTO)

Džon Bouns Džouns je okačio fotografiju kako je izgledao nekada, a kako izgleda sada što je izazvalo histeriju među lepšim polom, ali i u MMA svetu
Objavljeno: 11:11h

Zapalio je društene mreže nekadašnji UFC šampion Džon "Bouns" Džouns svojom fotografijom na Instagramu na kojoj je pokazao kako je izgledao pre dve godine, a kako izgleda danas. MMA borac je prema njegovom svedočenju za samo 7 meseci uspeo da dođe do savršenog izgleda i trbušnjacima koji su izazvali pomamu kod ženske populacije i tako se vratio u fizičku formu posle šestomesečne suspenzije.

Džouns je bio pola godine suspendovan zbog izazivanja saobraćajne nesreće u kojoj je automobilom udario trudnicu, a onda pobegao sa mesta nesreće. - U maju 2015. godine sam počeo da dižem tegove i za otprilike 7 meseci treniranja, 4 puta nedeljno, moje telo je doživelo neverovatnu transformaciju. Želim da se zahvalim mojim trenerima na ovakvom programu i što su me gurnuli na novi nivo vežbanja. Ovo je poređenje iz 2013. i 2015. godine kada sam bio van takmičenja. Imam još pet meseci da se vratim s pobedom - napisao je pored fotografije Džouns.
Mnogi su odmah posle ovoga posumnjali da je MMA borac počeo sa korišćenjem nedozvoljenih sredstava, ali je on negirao da je uzimao u ovom periodu ikakve steroide. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.