BRZ I VAN BOLIDA: Vozaču Ferarija ukrali sat vredan 540.000 dolara, sâm je potrčao za lopovima! (VIDEO)
Karlos Sajnc junior, Foto: EPA/Daniel dal Zennaro

neće moći

BRZ I VAN BOLIDA: Vozaču Ferarija ukrali sat vredan 540.000 dolara, sâm je potrčao za lopovima! (VIDEO)

Posle VN Italije, sina istoimene reli legende je zadesio pravi šok

Objavljeno:

Maks Ferstapen i Red Bul su prosto nepobedivi ove sezone u Formuli 1, ali su navijači Ferarija u "svojoj" Monci ipak imali razloga da konačno uživaju.

Karlos Sajnc je u subotu osvojio pol poziciju a u nedeljnoj trci je posle velike borbe sa timskim kolegom i bliskim prijateljem Šarlom Leklerom, zauzeo treće mesto i popeo se na podijum, na oduševljenje "tifoza".

Posle VN Italije, sina istoimene reli legende je zadesio pravi šok. Lopovi su mu ukrali ručni sat vredan 540.000 dolara!

Karlos Sajnc (29) bio je meta u blizini hotela Armani u Milanu zbog sata kompanije "Richard Mille", dok je još uvek nosio uniformu tima, navodi ESPN.

Karlos Sajnc, Karlos Sajnc junior, Karlos Sajnc mlađi
foto: EPA/Christian Bruna

Španski vozač, njegov trener i svedoci potom su krenuli u poteru za osumnjičenima i uspeli da povrate skupoceni sat, navodi se u izveštaju, pozivajući se na italijanske medije.

Sajnc je tada snimljen kako hvata dah dok policija stavlja lisice na osumnjičenog, a zatim je na Tviteru obavestio navijače o celom događaju.

- Kao što mnogi od vas već znaju, juče smo doživeli nemili incident u Milanu. Najvažnije je da smo svi dobro i da će ovo ostati samo neprijatna anegdota. Veliko hvala svim ljudima koji su nam juče pomogli, milanskoj policiji na brzoj intervenciji i hvala na svim vašim porukama - napisao je Sajnc i dobio gomilu pohvala oduševljenih fanova.

Bonus video:

05:30

FORMULA 1 SPEKTAKL U BEOGRADU ZA SAMO 4 DANA: Šampionski bolid stigao u Srbiju!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.