SLAVNI FUDBALER PRAVI SVOJ TIM, ČEKA 10. DETE! Ponosni katolik kaže: "Bog je želeo DVOCIFREN broj"
Filip Rivers, Foto: Bryan M. Bennett / Getty images / Profimedia

vrlo aktivan u penziji

SLAVNI FUDBALER PRAVI SVOJ TIM, ČEKA 10. DETE! Ponosni katolik kaže: "Bog je želeo DVOCIFREN broj"

Mislio je da će i on i njegova supruga Tifani stati na devetoro dece, ali su se obradovali kad su saznali da stiže i deseto

Objavljeno:

Nekada jedan od najboljih kvoterbekova američkog NFL-a, Filip Rivers (41), objavio je da u oktobru očekuje rođenje svog trećeg sina, a ukupno desetog deteta!

Bivši glavni igrač San Dijego Čardžersa (sad LA Čardžers) i Indijanapolis Koltsa ima samo jednog brata i sestru, ali je rođen u velikoj familiji - i otac i majka su imali po osmoro braće i sestara.

Rivers je mislio da će i on i njegova supruga Tifani stati na devetoro dece, ali su se obradovali kad su saznali da stiže i deseto.

- Dobijali smo po jedno skoro na svake dve godine. Sada smo imali najdužu pauzu. Svi smo uzbuđeni zbog ovoga. Želeli smo dečaka, čak su i naše devojčice želele brata - rekao je Filip.

Sada je Filip nadmašio pretke i navodi da je "Bog izabrao" da ima dvocifren broj naslednika. Pogađate da je u pitanju ponosni katolik poput onih u Irskoj i Poljskoj koji su neretko imali dvocifren broj dece, ali to je bilo uobičajeno početkom dvadesetog veka.

- Ponosan sam što sam katolik. Ohrabrujem sve ljude koji su katolici da budu ponosni na to - rekao je jednom prilikom.

Rivers je u NFL ligi proveo celih 17 sezona i čak osam puta biran je za Pro Bol. Završio je karijeru 2020. a već godinu dana kasnije postao trener u katoličkoj srednjoj školi "Sveti Mihajlo".

Filip je oženio Tifani 2001. kada je imao samo 18 godina, a ona je prihvatila katolicizam.

Bonus video:

00:22

Belgija je prvak Evrope

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.