OD EKSTAZE DO NEVERICE: Crnogorski novinar koji se rugao Đokoviću U ŠOKU posle preokreta vaterpolista Srbije!
Vaterpolisti Crne Gore/Nebojša Šofranac, Foto: Facebook/Nebojša Šofranac, EPA/Franck Robichon

šta bi?

OD EKSTAZE DO NEVERICE: Crnogorski novinar koji se rugao Đokoviću U ŠOKU posle preokreta vaterpolista Srbije!

Šofro je prošao rolekoster emocija, a kao što su njegovi zemljaci brzo došli do visoke prednosti, tako je i on do oduševljenja

Objavljeno: 09:43h

Vaterpolisti Srbije su izgledali kao razbijena vojska na startu utakmice sa Crnom Gorom na Svetskom prvenstvu u Fukuoki, ali su onda izabranici Uroša Stevanovića pokazali karakter.

Postepeno su istopili prednost rivala, čak preokrenuli u finišu, a onda su pokazali i jače nerve od "Ajkula" i slavili na penale.

Nebojša Šofranac, novinar RTCG koji se preko društvenih mreža (in)direktno rugao Novaku Đokoviću nakon poraza od Karlosa Alkarasa u finalu Vimbldona, a onda i opširno odgovorio na reakciju Srđana Đokovića, na sličan način je ispratio i vaterpolo derbi.

Šofro je prošao rolekoster emocija, a kao što su njegovi zemljaci brzo došli do visoke prednosti, tako je i on do oduševljenja.

- Crna Gora-Srbija 5:0 nakon samo 4 minuta! Da li je ovo najboljih 4 minuta u istoriji našeg vaterpola? - pitao se crnogorski novinar posle neverovatnog starta njegove reprezentacije.

Usledila je vrtoglava vožnja nadole... Šofranac je na kraju konstatovao:

- Crna Gora-Srbija 13:13, petercima 15:17, značiće to 99% duel sa Hrvatskom u osmini preksjutra, ali ovo sto je danas ispušteno ne zbog 5:0 i 8:4 već zbog samih situacija u igri, promašenog peterca i bezbroj kolosalnih šansi, sa rivalom u potpunom rastrojstvu, predstavlja presedan i nekakvu prekretnicu u istoriji naše selekcije. Ovo je apsurdnije od onih 7:3 u polufinalu 2014, kad ni luda šrauba Nikole Janovića za 9:7 nije pomogla. Nakon ovoga treba nešto... - ostao je nedorečen Šofranac.

Bonus video:

00:22

Belgija je prvak Evrope

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.