ŠOK u srpskom sportu! Obnaženi igrač Zvezde stavio šampionski pehar na međunožje, a sada se oglasio se i klub! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/lingdomofcrno

čemu to?

ŠOK u srpskom sportu! Obnaženi igrač Zvezde stavio šampionski pehar na međunožje, a sada se oglasio se i klub! (FOTO)

- Podsetili bismo da je barem 30 sportista/hokejaša odigralo finalnu plej-of seriju nacionalnog šampionata, ali da su oni, bas kao i 11 najboljih srpskih igrača koji nisu imali pravo nastupa u finalu ostali u senci jedne zalutale i bludne fotografij
Objavljeno:

Hokejaški klub Crvena zvezda saopštio je da će u najkraćem mogućem roku doneti odluku zbog skandaloznog ponašanja igrača Dominika Crnogorca i javno upitao kako je moguće da neprimerena fotografija na Instagramu bude važnija od osvajanja šampionske titule.

Crnogorac, koji je rođen u Kanadi i član je ŠAMPIONA BEOGRADA KAO POZAJMLJEN IGRAC CRVENE ZVEZDE i reprezentativac Srbije, podigao je veliku prašinu posto se posle osvajanja titule, uprkos tome sto nije igrao u finalu, bez odeće slikao sa šampionskim peharom i objavio fotografiju na svom Instagram profilu.

Sa Jugoslavijom je bio evropski i svetski šampion, bio u zatvoru, a sad se druži sa južnoameričkim šamanima i leči narkomane! (FOTO)

- Podsetili bismo da je barem 30 sportista/hokejaša odigralo finalnu plej-of seriju nacionalnog šampionata, ali da su oni, bas kao i 11 najboljih srpskih igrača koji nisu imali pravo nastupa u finalu ostali u senci jedne zalutale i bludne fotografije. Nažalost, o njima nigde nema ni reči, kao ni o 200 maloletnih clanova svih kategorija naseg kluba, a sigurno su zaslužili, uprkos tome, sto je hokej na ledu nedovoljno popularan sport u Srbiji - istice se u saopštenju Crvene zvezde koje je potpisao predsednik kluba Goran Đaković.

Oglasili se Grobari povodom napada na Ruse! Izazvaće reakciju i Delija i Fratrije! (VIDEO)

NEĆE BITI NOVI BOJAN KRKIĆ: Sin bivšeg napadača Partizana odabrao Srbiju, a na dresu mu piše Gomez! (FOTO) (VIDEO)

Beograd je u finalnoj seriji plej-ofa bio bolji od Crvene zvezde 2:0.

BONUS VIDEO: Ruska navijačica zaludela Delije

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.