ZABRINUT POSLE LOŠEG REZULTATA: "Nešto mora da se menja!"
Uroš Stavanović, Foto: Vaterpolo savez Srbije

RAZOČARAN

ZABRINUT POSLE LOŠEG REZULTATA: "Nešto mora da se menja!"

Vaterpolisti Srbije zabeležili su novi poraz u meču za plasman od 5. do 8. mesta na Svetskom kupu

Objavljeno: 12:35h

Selektor vaterpolista Srbije Uroš Stevanović razočaran je porazom od Rumunije (17:14) u meču za plasman od 5. do 8. mesta na Svetskom kupu.

Srbija će posle poraza od Rumunije u Los Anđelesu igrati u nedelju od 22 sata protiv Nemačke za sedmo mesto na Svetskom kupu.

- Čestitke Rumuniji, borili su se od početka do kraja i zaslužili su pobedu. Za moje igrače mogu da kažem da nisu naučili lekciju od prošlog leta da moramo protiv svakog tima da damo sto odsto, ako hoćemo pozitivan rezultat i pobedu. Nažalost oni nisu poštovali ni Rumuniju, ni sebe i nešto ćemo morati da menjamo u budućnosti. Izgubili smo i drugi meč koji nismo smeli. Jedino je dobro što ovaj meč nije važan za ovu sezonu, ali je najvažnije da naučimo da ne ponavljamo greške u narednim mečevima - rekao je selektor vaterpolista Srbije.

Vaterpolo reprezentacija Srbije
foto: Vaterpolo savez Srbije

Srpski vaterpolista Marko Radulović bio je najefikasniji na meču sa sedam golova.

- Rumuni su zaslužili pobedu, odigrali su dobar meč sa mnogo više želje u pobedi i napadu. Primili smo previše golova. Moramo da igramo mnogo bolje u odbrani, da pravimo blokove i tako pomognemo golmanima - dodao je Radulović.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.