VATERPOLO BOMBA! Filip Filipović se vraća u srpski vaterpolo (FOTO)
Filip Filipović, Foto: Profimedia

ODLOŽIO PENZIJU

VATERPOLO BOMBA! Filip Filipović se vraća u srpski vaterpolo (FOTO)

Levoruki bombarder napustiće Olimpijakos posle dve godine, a prethodno je igrao za Solnok, Pro Reko (u dva navrata), kragujevački Radnički i Partizan

Objavljeno:

Nekadašnji legendarni kapiten reprezentacije Srbije, Filip Filipović (36) sledeće sezone vratiće se u naš vaterpolo, prenosi grčka Gazeta.

Levoruki bombarder napustiće Olimpijakos posle dve godine, a prethodno je igrao za Solnok, Pro Reko (u dva navrata), kragujevački Radnički i Partizan.

Filip Filipović
Filip Filipovićfoto: Profimedia

Beograđanin je sa grčkim velikanom osvojio duplu krunu, a sa Pirejcima je osvojio peto mesto na završnom turniru Lige šampiona u rodnom gradu.

- Recimo da se na kraju puta osećam dobro, i ništa više od toga. Jer, kao što sam rekao i posle poraza od Novog Beograda u četvrtfinalu LŠ, ovaj tim nije stvoren za peto ili sedmo mesto. Definitivno smo bili napravljeni za nešto više. Produžiću karijeru za još godinu dana. Nastaviću karijeru u Novom Beogradu - rekao je Filipović.

Filip Filipović
Filip Filipovićfoto: Profimedia

Jedan od najboljih vaterpolista svih vremena planirao je da karijeru završi u Grčkoj, ali je promenio plan.

- Moja najveća želja bila je da završim karijeru ovde sa ovom neverovatnom grupom momaka. Zahvalan sam im i reći ću im kada se nađemo na piću ili dva. Ali, reći ću im da je bila čast biti deo ovog tima. Od prvog trenutka kada sam stigao u Olimpijakos, svi ovde, navijači, prihvatili su me kao svog. Osećao sam Atinu kao svoj dom tokom dve godine. Vežu me lepe emocije, biće teško, sigurno ću se vratiti u Atinu da tu provedem izvesno vreme. Mislim da nisam imao slične trenutke u životu, tako lepe, kao kada sam bio sam ovim momcima - zaključio je Filipović.

Bonus video:

00:40

SRBIJA DO TOKIJA! CEO SVET GLEDAO U SRPSKE SPORTISTE: Sonja Vasić i Filip Filipović su nosili zastavu Srbije na otvaranju OI!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.