OTVORENI ŠAMPIONAT SRBIJE U SPORTSKOM PENJANJU: Takmičari iz cele zemlje, regiona, a stiže i elitni tim iz Nemačke!
Foto: YOUTUBE/RTS BEOGRADSKA HRONIKA JUTARNJI PROGRAM

prvenstvo

OTVORENI ŠAMPIONAT SRBIJE U SPORTSKOM PENJANJU: Takmičari iz cele zemlje, regiona, a stiže i elitni tim iz Nemačke!

Biće to uzbudljivo takmičenje, s obzirom na kvalitet nove stene u Košutnjaku koja je u samom evropskom vrhu

Objavljeno:

Otvoreni šampionat Srbije u sportskom penjanju u Beogradu biće održan 20. maja na veštačkoj steni na Košutnjaku u disciplini bolder. Pravo učešća u zvaničnoj konkurenciji imaju samo licencirani takmičari SPSS, a prijave se vrše preko mejl adrese: sportski.penjaci@gmail.com, uz navedeno ime, prezime, godište i pol.

Na nacionalnom prvenstvu učestvovaće takmičari iz cele Srbije iz svih starosnih kategorija (ukupno osam, u obe konkurencije). Takođe, očekuje se i dolazak takmičara iz regiona, a najavljeno je i to da će se za kvalitet takmičenja pobrinuti nemački tim postavljača smerova ("Route setter"), jedan od najboljih u Evropi i na svetu, na čelu sa Stefanom Fogtom.

Biće to uzbudljivo takmičenje, s obzirom na kvalitet nove stene u Košutnjaku koja je u samom evropskom vrhu, a kvalitetu će sigurno doprineti i postavka smerova od strane poznatog međunarodnog tima. Očekuje se na takmičenju i prisustvo značajnog dela medija kao i predstavnika krovnih sportskih institucija u zemlji, Ministarstva sporta republike Srbije, Olimpijskog komiteta Srbije i Sportskog saveza Srbije.

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.