GROBARI OČIMA NE VERUJU: Predsednik Partizana dogovorio saradnju sa Dejvidom Bekamom?
Grobari, Foto: Starsport©

ZANIMLJIVO

GROBARI OČIMA NE VERUJU: Predsednik Partizana dogovorio saradnju sa Dejvidom Bekamom?

Crno-beli su postali vrlo prepoznatljivi i na evropskoj sceni, što nekako i ne čudi, posle svih sjajnih partija, ali i dobrog marketinga koji su odradili u prethodnim mesecima

Objavljeno: 23:26h

ESports scena Srbije je u velikoj ekspanziji.

Partizan prednjači u ovom segmentu, a sa svojom League of Legends ekipom već je napravio neke velike uspehe, posebno u EBL-u.

Crno-beli su postali vrlo prepoznatljivi i na evropskoj sceni, što nekako i ne čudi, posle svih sjajnih partija, ali i dobrog marketinga koji su odradili u prethodnim mesecima. Deluje da će se tako i nastaviti.

Kako se može primetiti na društvenim mrežama, predsednik eSports sekcije Partizana, Jovan Mijailović fotografisao se sa legendarnim fudbalerom, Dejvidom Bekamom, a iza toga mnogi smatraju da se krije i neka vrsta saradnje.

Naime, Bekam je potpredsednik eSports organizacije "Guild", tako da je možda u pitanju reč o nekoj vrsti razmene sa crno-belima, što bi nesumnjivo uticalo na dalji razvoj samog kluba.

U međuvremenu je Partizan ostao bez nekoliko važnih igrača, među kojima je i Jopa.

Bilo kako bilo, navijačima Partizana, barem za sada, preostaje da mozgaju oko toga šta bi moglo da se krije iza sastanka aktuelnog predsednika Partizana i velike fudbalske legende.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.