TRAGIČNE VESTI! Svetska šampionka pronađena mrtva u svom stanu! (FOTO)
Sveća, Ilustracija, Foto: Profimedia

tuga!

TRAGIČNE VESTI! Svetska šampionka pronađena mrtva u svom stanu! (FOTO)

Uzrok smrti još nije poznat

Objavljeno: 17:55h

Užasne vesti iz sveta sporta! Bivša svetska šampionka na 100 metara Tori Bouvi umrla je u 32. godini, saopštili su u sredu njeni menadžeri.

Holand je u sredu za CNN rekala da je Bouvi pronađena mrtva kod kuće na Floridi i da uzrok smrti još nije poznat. - Užasnuti smo što moramo da podelimo veoma tužnu vest da je Tori Bouvi preminula - stoji na Instagram objavi njenog predstavništva i holandske kompanije "Icon Management Inc".

- Izgubili smo klijenta, dragu prijateljicu, ćerku i sestru. Tori je bila šampionka...svetionik koji je sijao tako sjajno! Zaista smo slomljenog srca i naše molitve su sa porodicom, prijateljima i svima koji su je voleli.

Bouvi je na Olimpijskim igrama u Riju 2016. osvojila tri medalje: zlato u štafeti 4k100 metara, srebro na 100 metara i bronzu na 200 metara. Na Svetskom prvenstvu 2017. osvojila je zlato i na 100 metara i na 4k100 metara. Njeno poslednje zvanično takmičenje bilo je juna 2022, dok je 2019. godine učestvovala na Svetskom prvenstvu, na kom je zauzela četvrto mesto u skoku udalj.

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.