BRAVO! Srpski rvači osvojili još dve medalje u Zagrebu!
Srpski rvači u Zagrebu, Foto: FOTO: Rvački savez Srbije

EP U RVANJU

BRAVO! Srpski rvači osvojili još dve medalje u Zagrebu!

Bronzanim odličjem okitili su se Georgi Tibilov u kategoriji do 60 kilograma i Mihail Kadžaja u kategoriji do 97 kilograma

Objavljeno:

Rvačka reprezentacija Srbije osvojila je još dve medalje u grčko-rimskom stilu na Evropskom prvenstvu u Zagrebu, saopštio je večeras RSS.

Bronzanim odličjem okitili su se Georgi Tibilov u kategoriji do 60 kilograma i Mihail Kadžaja u kategoriji do 97 kilograma.

Tibilov je u odlučujućoj borbi za treće mesto pobedio Kerema Kamala iz Turske sa 7:3 i pokazao da je novi ozbiljan protivnik u svojoj kategoriji. Sa druge strane Miahil Kadžaja u meču za bronzu, u neizvesnoj borbi do poslednjeg trenutka, bio je bolji od Nikoloza Kakelašvilija iz Italije.

Mihail Kadžaja na pobedničkom postolju u Zagrebu
Mihail Kadžaja na pobedničkom postolju u Zagrebufoto: FOTO: Rvački savez Srbije

Srpska rvačka reprezentacija imala je fantastičan nastup na šampionatu Evrope u glavnom gradu Hrvatske pošto je osvojila ukupno četiri medalje.

Prethodno, bronzom se okitio Hetik Cabolov u slobodnom, dok je Viktor Nemeš stigao do srebra u grčko-rimskom stilu u kategoriji do 77 kilograma.

U saopštenju RSS se navodi da je srpsko rvanje sa ova četiri odličja stiglo od 110 medalje i da je nastavljen neverovatan niz osvajanja velikih odličja.

01:24

KLINAC BEZ PROBLEMA OBARA STARIJE OD SEBE! Prirodan talenat za sumo rvanje (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.