OVO LEDI KRV U ŽILAMA: Pojavila se POSLEDNJA poruka preminule odbojkašice, majka NE VERUJE da joj se ćerka ubila!
Julija Ituma, Foto: Printscreen/Twitter/Mehmet Batuhan Ağır

jezivo

OVO LEDI KRV U ŽILAMA: Pojavila se POSLEDNJA poruka preminule odbojkašice, majka NE VERUJE da joj se ćerka ubila!

Nedugo posle smrti u javnost je isplivao i poslednji snimak nesrećne Itume, a sada je obelodanjena i njena poslednja poruka

Objavljeno:

Čitav sportski svet potresla je vest o smrti italijanske odbojkašice Julije Itume.

Ona je pala kroz prozor hotlekse sobe u Istanbulu, gde je boravila sa svojim timom, Novarom, koji je u tom gradu odigrao revanš meč četvrtfinala Lige šampiona protiv Ezačibašija, za koji nastupa Tijana Bošković.

Nedugo posle smrti u javnost je isplivao i poslednji snimak nesrećne Itume, a sada je obelodanjena i njena poslednja poruka.

Prvo su lokalni mediji javili samo da je osamnaestogodišnja odbojkašica pala sa prozora hotelske sobe (sa šestog sprata), a iako je policija odmah izašla u javnost da je reč o samoubistvu, istražni organi su rešili da se detaljnije posvete ovom slučaju.

Poznato je da je Julija posle poraza rekla drugaricama da se ne oseća dobro. Ona se nalazila u sobi 607 zajedno sa cimerkom Lusijom Varelom Gomez. Ona je otkrila policija da je sa Itumom prčala do jedan ujutru, nakon čega je zaspala, a ujutru su je probudili užasnim vestima o smrti njene saigračice.

Policija je utvrdila da je Ituma od 22.49 do 23.30 bila u hodniku hotela i pričala sa nekim telefonom, a onda ušla u sobu. Poslednja poruka koju je Julija Ituma poslala bila je u Whatsapp grupi kluba, i to usred noći. Tada je napisala samo: "Zbogom".

Kako javlja italijanska "Republika", majka preminule odbojkašice, Elizabet, doputovala je u Tursku odmah nakon što je saznala šta se desilo i izjavila da ne veruje da je njena ćerka izvršila samoubistvo.

- Moja ćerka je bila tako jaka. Ne verujem da je želela da skoči kroz prozor - poručila je nesrećna žena.

Taj medij navodi da je Ituma zvala svoju majku oko deset sati uveče i rekla:

- Mama, izgubile smo. Ja sam osvojila dva poena, ali je tim bio užasan.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.