DOBRO JE! Asmir Kolašinac se predomislio!
Foto: Reuters

Sve u fulu...

DOBRO JE! Asmir Kolašinac se predomislio!

"To je bio trenutak u kome vam kao i često u životu, padaju svakakve stvari na pamet. Meni je posle kvalifikacija prošlo kroz glavu da je vreme za kraj, ali to nije moja odluka, naravno. Svašta sam prošao u poslednje dve nedelje i sada mi je veoma teško", rekao je
Objavljeno:

Vruće glave se izjavi i pomisli svašta, to je učinio i Asmir Kolašinac, naš bacač kugle i čovek od koga su mnogi očekivali medalju na ovom Evropskom prvenstvu u dvorani.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ipak, srpski atletičar nije uspeo da se plasira u finale zbog problema sa povredom. Posle toga je čak izjavio i da razmišlja o kraju karijere.

foto: Zorana Jevtić

- To je bio trenutak u kome vam kao i često u životu, padaju svakakve stvari na pamet. Meni je posle kvalifikacija prošlo kroz glavu da je vreme za kraj, ali to nije moja odluka, naravno. Svašta sam prošao u poslednje dve nedelje i sada mi je veoma teško. Samo želim da se probudim iz ružnog sna, ali izgleda da je to nemoguće - rekao je Asmir za "Večernje novosti".

IDE KA TOME DA POSTANE ZVER! Čini li se i vama da se Marko Grujić ozbiljno nagruvao? (FOTO)

Pored toga, on je nahvalio Ivanu Španović, istakao je da mu je ona sjajnim skokom smanjila bol za 50%.

- Mnogo sam srećan što sam deo tima u kome je ona, što mi je prijatelj, što živim u vremenu u kome ona skače... Na svu moju muku, ublažila mi je bol za 50 odsto. Siguran sam da taj skok nije njen maksimum i od srca joj želim da obori svetski rekord - rekao je Kolašinac.

BONUS VIDEO: Reakcija Gorana Obradovića na nebeski let Ivane Španović!

(Espreso.co.rs/Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.