Dudaš 6. posle prvog dana uz povredu, ali poručuje: I da nemam stopalo neću odustati!
Foto: Fonet/Aleksandar Barda

u nedelju nastavak

Dudaš 6. posle prvog dana uz povredu, ali poručuje: I da nemam stopalo neću odustati!

Nikad se ne zna šta može da bude sutra, ja ću dati sve od sebe, ako završim prvi, drugi, treći super, ako završim četvrti, peti opet super, ako ne završim to nije super, rekao je Dudaš
Objavljeno:

Srpski sedmobojac Mihail Dudaš posle četiri discipline zauzima šesto mesto na Evropskom dvoranskom prvenstvu u Beogradu.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Dudaš je u četvrtoj disciplini, u skoku u vis, zauzeo sedmo mesto rezultatom dva metra i jedan centimetar, što mu je donelo 813 bodova. On je iz prvog pokušaja preskočio 1,89 metara, 1,95, i 2,01 metar, a sva tri puta je obarao lestvicu na 2,04 metara.

foto: AP

- Nisam zadovoljan, nisam imao sreće tokom današnjeg dana, imali smo pogrešan start na 60 metara, dva prestupa na skoku u dalj... Sada na skoku u vis mučilo me stopalo, koje me muči već nedeljama - rekao je Dudaš, ali nema nameru da odustane.

- I da nemam stopalo takmičiću se jer se takmičim pred divnom publikom, celom Srbijom koja nas bodri i koja očekuje od nas da uradimo najbolje što možemo.

foto: Fonet/Aleksandar Barda

- Nikad se ne zna šta može da bude sutra, ja ću dati sve od sebe, ako završim prvi, drugi, treći super, ako završim četvrti, peti opet super, ako ne završim to nije super. Ovo iskustvo je predivna stvar, pred svojim ljudima sam i to je nešto što mi puni srce ovih dana. U svim disciplinama je bilo evidentno da me je publika terala napred, u skoku u dalj... Iskren da budem ne sećam se kad sam se toliko naježio kad sam tražio podršku... Sve je to rezultiralo super rezultatima... Idemo dalje - rekao je Dudaš.

foto: Fonet/Aleksandar Barda

Dudaš u ukupnom plasmanu zauzima šesto mesto sa 3.344 bodova. U generalnom plasmanu sedmobojaca vodi Francuz Kevin Majer sa 3.571 bodom.

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.