Delije mogu da budu ponosne... U Crvenoj zvezdi od njih nema boljih! (FOTO)
Foto: Saša Pavlić Koky

tradija je nastavljena

Delije mogu da budu ponosne... U Crvenoj zvezdi od njih nema boljih! (FOTO)

- Počeli smo da dodeljujemo nagrade pre 52 godie, tradicija traje, a svi naši najbolji sportisti su dali mnogo toga, kako Zvezdi tako i nacionalnim selekcijama. Nagrade su podstrek i obaveza. Čestitam svim osvajačima na nagradama. Osvojili smo 44 trofeja, što predstavlja uspešnu godin
Objavljeno: 15:55h

Košarkaš Stefan Jović proglašen je za najboljeg sportistu godine Sportskog društva Crvena zvezda, dok je njegov tim dobio priznanje za najbolju ekipu godine.

Za najbolju sportistkinju Sportskog društva proglašena je džudistkinja Milica Nikolić, dok je trener košarkaša Dejan Radonjić dobio priznanje za najboljeg trenera.

foto: Marina Lopičić

Sportsko društvo Crvena zvezda uručilo je danas nagrade najboljim sportistima u svim starosnim kategorijama povodom svog 72. rođendana.

- Počeli smo da dodeljujemo nagrade pre 52 godie, tradicija traje, a svi naši najbolji sportisti su dali mnogo toga, kako Zvezdi tako i nacionalnim selekcijama. Nagrade su podstrek i obaveza. Čestitam svim osvajačima na nagradama. Osvojili smo 44 trofeja, što predstavlja uspešnu godinu - rekao je predsednik Upravnog odbora Sportskog društva Crvena zvezda Ivan Todorov.

foto: Marina Lopičić

Na svečanosti na stadionu "Rajko Mitić" uručene su brojna priznanja, među kojima i nagrade za životno delo, bivšem fudbaleru Dragoslavu Šekularcu i bivšem košarkašu Zoranu Slavniću, kao i osnivaču mačevalačkog kluba Stanislavu Živkoviću.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.