SVET SPORTA U ŠOKU: Nove jezive informacije o pogibiji Čeha - "trebalo je da bace njegovo telo u more"
Antonin Hajek, Foto: Kamaryt Michal / ČTK / Profimedia

strašno!

SVET SPORTA U ŠOKU: Nove jezive informacije o pogibiji Čeha - "trebalo je da bace njegovo telo u more"

Hajek je bio talentovan sportista i od njega se mnogo očekivalo

Objavljeno: 08:44h

Bivši češki skakač Antonin Hajek je proglašen mrtvim nakon što se mesecima tragalo za njim, a sada stižu nove šokantne informacije.

Naime, kako prenose mediji u Češkoj, skijaški savez te zemlje saopštio je u petak tužnu vest o pogibiji Hajeka, za kojim porodica i policija tragaju već nekoliko meseci. Tragovi su vodili do Malezije, ali su se tu završavala svaka dalja potraga.

Prema pisanju lista "Blesk", koji donosi nove informacije, bivši skakač je odavno mrtav, a njegovo telo je, kako navode: "Trebalo da bude bačeno u more". Otuda dugotrajna potraga i dugotrajna identifikacija, tim pre što Čeh kod sebe nije imao dokumenta.

Prvobitna informacija je glasila da je Hajek preminuo u 36. godini. Rođen je 12.02.1987. Ipak, sve ukazuje na to da nije doživeo svoj rođendan i da je preminuo u 35. godini.

Hajek je bio talentovan sportista i od njega se mnogo očekivalo. Godine 2010. postavio je državni rekord u dužini skoka – 236 metara na Svetskom prvenstvu u ski letovima u Planici. Dva puta je učestvovao na Olimpijskim igrama. Po završetku karijere radio je kao trener mladih skakača, a poslednjih godina sarađivao je i sa ženskim i muškim reprezentativcima.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.