Prelepa Ivana je provela četiri godine u manastiru, a sada je na putu da postane najbolja bokserka na svetu! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Instagram/Ivana Habazin

o njoj bruji cela hrvatksa

Prelepa Ivana je provela četiri godine u manastiru, a sada je na putu da postane najbolja bokserka na svetu! (FOTO) (VIDEO)

Sve ovo vam deluje normalno, ali podatak da je Ivana period od 13. do 17. godine provela u manastiru i da će film o njoj prikazati premijerno 1. marta, svakako daje drugačiji kontekst celoj priči
Objavljeno:

Verovatno niste čuli za Ivanu Habazin, ali njena priča je sve samo ne obična.

U pitanju je hrvatska profesionalna bokserka (27) koja se pre dve godine okitila titulom svetske IBF prvakinje. Trenutno ima samo jedan cilj - da trijumfuje protiv Norvežanke, Sesilije Brekus.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Verujem da ćemo se ove godine konačno sresti u ringu. Do sada smo dva puta sparingovale i ne deluje mi bolje od mene. U Hrvatskoj se profesionalnim boksom bavi samo nekoliko devojaka, a uslovi za pripreme su vrlo skromni - kaže Habazin.

A post shared by Ivana Habazin (@ivanahabazin) дана

Sve ovo vam deluje normalno, ali podatak da je Ivana period od 13. do 17. godine provela u manastiru i da će film o njoj prikazati premijerno 1. marta, svakako daje drugačiji kontekst celoj priči.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.