MILICA GARDAŠEVIĆ SLAVILA U BEOGRADU! Sinačević četvrti
Milica Gardašević, Foto: Starsport©

svaka čast!

MILICA GARDAŠEVIĆ SLAVILA U BEOGRADU! Sinačević četvrti

Srpkinja je slavila sa preskočenih 6,69 metara

Objavljeno: 21:07h

Srpska atletičarka Milica Gardašević pobedila je u skoku udalj na osmom dvoranskom mitingu u Beogradu.

Gardašević je slavila sa preskočenih 6,69 metara, dok je drugo mesto zauzela portugalska takmičarka Evelise Vejga sa 6,40 metara.

U muškoj konkurenciji na Memorijalu "Nenad Stekić" pobedu je zabeležio bugarski skakač udalj Božidar Sarabojukov sa preskočenih 7,82 metra, a do drugog mesta je došao srpski atletičar Strahinja Jovančević sa 7,78 metara.

Pobedu u bacanju kugle ostvario je Italijan Leonardo Fabri sa prebačenih 21,53 metra, drugi je završio aktuelni evropski prvak Filip Mihaljević iz Hrvatske (21,42), dok je treće mesto pripalo Mesudu Pezeru iz Bosne i Hercegovine (20,91).

Armin Sinančević
Armin Sinančevićfoto: Starsport©

Srpski takmičar i aktuelni evropski viceprvak Armin Sinančević je zauzeo četvrto mesto sa prebačenih 20,81 metar, a Asmir Kolašinac je završio na šestom mestu (20,36).

U muškom skoku s motkom pobedu je odneo Finac Urho Kujanpa sa preskočenih 5,45 metara.

Trijumf u skoku uvis u ženskoj konkurenciji zabeležila je atletičarka iz Litvanije Urte Baikštite sa preskočenih 1,83 metara, a do trećeg mesta je stigla srpska takmičarka Zorana Rokavec (1,79).

Pobedu u ženskom troskoku ostvarila je Eva Pepelnak iz Slovenije (13,33 metara), a srpska predstavnica Aleksandrija Mitrović je zauzela četvrtu poziciju (12,76).

(Espreso/b92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.