DRAMA KAPITENA TURSKE, OVO JE UŽAS: Poznati sportista i njegova TRUDNA ŽENA PROŽIVLJAVAJU PAKAO NA ZEMLJI!
Zemljotres u Turskoj, Foto: MUP

NE GUBI NADU

DRAMA KAPITENA TURSKE, OVO JE UŽAS: Poznati sportista i njegova TRUDNA ŽENA PROŽIVLJAVAJU PAKAO NA ZEMLJI!

Predsednik Rukometnog saveza Turske nada se pozitivnim vestima

Objavljeno: 13:54h

Kapiten nacionalnog rukometnog tima Turske Džemal Kutahja, njegova trudna supruga Pelin i njihov petogodišnji sin Kjuainar i dalje se nalaze pod ruševinama, potvrdio je predsednik Rukometnog saveza Turske Ugur Kilic.

On se nalazi u ulici u kojoj je rukometaš živeo sa porodicom i nada se pozitivnim vestima, iako je već prošlo mnogo od trenutka otkako je Kutahja zatrpan sa porodicom.

- Imali smo sastanak sa vlastima kako bismo došli do kapitena našeg nacionalnog tima i njegove porodice od prvog sata posle zemljotresa. Uslovi su veoma teški. Ipak, ima nade i radujemo se tome - rekao je on.

Spasioci su uspeli da iz ruševina izvuku šestoro ljudi, koji su živi 101 sat pošto je snažan zemljotres pogodio južni deo zemlje, javio je AP.

Zemljotres jačine 7,8 Rihtera pogodio je u ponedeljak ujutro graničnu oblast između Turske i Sirije, u kojoj živi više od 13,5 miliona ljudi. Agencija Turske za vanredne situacije saopštila je da je potvrđena smrt 18.342 osobe, dok je oko 75.000 povređenih. Više od 3.000 poginulih je na sirijskoj strani, čime je ukupan broj žrtava veći od 21.000.

(Espreso/Srpskainfo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.