PROMENIO MU LIČNI OPIS: UFC borac primio 200 udaraca u glavu, slika iz bolnice je JEZIVA! Odmah se penzionisao FOTO
Glover Teišeira je pošteno izubijan od strane Džamahale Hila, Foto: Leandro Bernardes / Zuma Press / Profimedia

neprepoznatljiv

PROMENIO MU LIČNI OPIS: UFC borac primio 200 udaraca u glavu, slika iz bolnice je JEZIVA! Odmah se penzionisao FOTO

Glover (43) je izazvao divljenje zbog batina koje je pretrpeo a na kraju meča je bacio rukavice na centar oktagona i potvrdio da mu je ovo bila poslednja borba u karijeri

Objavljeno:

Brazilski MMA borac Glover Teišeira teško je nastradao prilikom poslednjeg meča u kom je zadobio stravičan broj udaraca u glavu.

Naime, izgubio je borbu protiv Amerikanca Džamahala Hila za titulu UFC-ove poluteške kategorije jednoglasnom sudijskom odlukom, a tokom meča primio je oko 200 udaraca u glavu!

Kako je izgledao u svlačionici nakon borbe i intervencije medicinskog osoblja koje je saniralo neke od rana, vidi se na fotografiji objavljenoj na Instagramu a koja je šokirala brojne ljubitelje ovog sporta.

- Uglavnom su to bile samo posekotine. Postoji mala povreda nosa koju će proveriti kad se vrati u Konektikat, ali osim toga je odlično. Jedno vreme Glover je proveo u bolnici, a tretman je bio sjajan - rekao je njegov nezabrinuti menadžer.

Inače, Teišeira je tokom borbe pokušao da Hila sruši u parter, ali Amerikanac je ipak bio prejak i borbu je držao u svom ritmu.

Glover (43) je izazvao divljenje zbog batina koje je pretrpeo a na kraju meča je bacio rukavice na centar oktagona i potvrdio da mu je ovo bila poslednja borba u karijeri.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.