NAJVEĆI ZAVODNIK U ISTORIJI SPORTA: Žene čekale u redu ispred njegove hotelske sobe, ali ga je stigla TEŠKA sudbina
Hant i Lauda, Foto: HOCH ZWEI / Ronco / DPA / Profimedia

neverovatna priča

NAJVEĆI ZAVODNIK U ISTORIJI SPORTA: Žene čekale u redu ispred njegove hotelske sobe, ali ga je stigla TEŠKA sudbina

Koristio je izgled i šarm kako bi iz noći u noć spavao s više žena, a na kraju je za dve sedmice odveo čak 33 u krevet

Objavljeno: 18:45h

Čuveni engleski vozač Formule 1 Džejms Hant bio je poznat kao veliki zavodnik, a jedna priča posebno to potkrepljuje.

On je prvak Formule 1 1976. godine ispred čuvenog Nikija Laude, a upravo te godine bio je najaktivniji u svojim akcijama van staze.

Titulu zavodnika je potvrdio tako što je za je tokom boravka u Japanu pred Veliku nagradu ove zemlje na stazi Fudži, odveo čak 33 stjuardese u krevet. Odsedao je u hotelima koje su avio kompanije koristile za svoje osoblje. Koristio je izgled i šarm kako bi iz noći u noć spavao s više žena, a na kraju je za dve sedmice odveo čak 33 u krevet.

- Svako jutro su dolazile nove žene. Džejms bi samo sišao iz sobe, bio bi bos i u šortsu. Predstavio se ko je, samo bi ih uhvatio za ruku i odveo u sobu na zabavu. Ovo se dešavalo svaki dan i noć - rekao je nekadašnji šef Meklarena Alaster Koldvel.

Neverovatni Hant se s Nikijem Laudom borio za titulu prvaka sveta pred Veliku nagradu Japana. To mu nije smetalo da u boksu završi s Japankom. Nakon akcije seo je u svoj McLaren-Ford. Završio je drugi iza Marija Andretija, Lauda je bio treći i Hant je postao prvak sveta.

Hant se iz sveta Formule 1 povukao 1979. godine. Imao je neuspešan povratak godinu dana kasnije, pa se posvetio drugim životnim izazovima, te komentarisanju trka. Nažalost, ovaj nekadašnji vozač otišao je prerano. Preminuo je u snu 1993. godine u 45. godini života.

Bio je poznat po svom neverovatno agresivnom stilu vožnje, no ostao je upamćen kao još veći zavodnik, pa je Koldvel za njega govorio.

- Taj je mogao da nađe akciju čak i u nedelju uveče po hladnoj kiši na pustoj autobuskoj stanici.

Legendarni Niki Lauda cenio je Hanta kao retko koga. Njihov dvoboj 1976. godine pretočen je u film “Raš” iz 2013.

- Nisam bio iznenađen kada sam čuo da je umro u 45. godini od srčanog udara. Bio sam jako tužan. Hant je bio jedan od retkih koji mi se sviđao kao čovek i kog sam poštovao - rekao je Lauda.

Navodno je Hant spavao sa više od 5.000 žena i može s pravom nositi nadimak najvećeg “plejboja” među vozačima Formule 1 svih vremena.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.