SRBIJA POKAZALA ZUBE NEMCIMA: Orlovi igrali muški, ali favorit se nije dao - nimalo prijatan poraz na SP
Srbija - Nemačka, Foto: Lukasz Kalinowski / Shutterstock Editorial / Profimedia

SVETSKO PRVENSTVO U RUKOMETU

SRBIJA POKAZALA ZUBE NEMCIMA: Orlovi igrali muški, ali favorit se nije dao - nimalo prijatan poraz na SP

Rukometaši izgubili sa jednim golom razlike

Objavljeno: 20:27h

Rukometaši Srbije su poraženi od favorizovane selekcije Nemačke rezultatom 34:33 u okviru 2. kola grupe E Svetskog prvenstva.

Nemci su već u prvom poluvremenu pokazali klasu i praktično su bili nezaustavljuvi u napadu. Međutim, ni naši momci nisu mnogo "odskakali", jesu konstantno bili u zaostatku, ali držali su se u egalu sa favoritima.

Činjenica je da nam je falilo čvrtstine u odbrani i poneka golmanska bravura... Na poluvremenu je bilo 19:17 i bilo je jasno da možemo da se nosimo sa protivnicima.

Rukometna reprezentacija Srbije, Rukometna reprezentacija Nemačke
foto: Lukasz Kalinowski / Shutterstock Editorial / Profimedia

Dodali su Nemci gas u drugih pola sata i stigli do ogromnih pet golova Prednosti, međutim, izabranici Tonija Đerone se nisu predavali.

Imala je Srbija u dva navrata dobre šanse da smanji zaostatak na samo jedan gol, ali je golman Birlem bio na visini zadatka, iako je rezervni čuvar mreže Nemaca.

Nažalost, uspeli smo da stignemo na gol zaostatka tek na 10 sekundi pred kraj meča kada je sve bilo gotovo...

NEMAČKA: Volf (dve odbrane), Gola 5, Knor 4 (1), Koste 3, M’Benge, Veber 2, Stajnert 3, Grecki 1, Hefner 4, Damke, Mertens 7, Ernst, Kolbaher 4, Druks, Vicke, Birlem (10 odbana, jedan sedmerac).

SRBIJA: Bomaštar (četiri odbrane), Vorkapić, Borzaš 1, Abutović, Radivojević 5, N. Ilić 5 (5), Pešmalbek 3, V. Ilić, Vejin, Kukić 7, Marsenić 2, Orbović 5, Milosavljević 2, Dodić 1, Đorđić 2, Cupara (četiri odbrane).

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.