BRUTALAN ODGOVOR PARTIZANA ZVEZDI: Mi naš klub i trofeje nismo obrisali!
Foto: Beta

BUKNUO NOVI RAT

BRUTALAN ODGOVOR PARTIZANA ZVEZDI: Mi naš klub i trofeje nismo obrisali!

Crno-beli su šokirani saopštenjem večitih rivala u kome su ih prozvali da imaju povlašćen status u srpskom vaterpolu
Objavljeno: 16:40h

Ne mogu večiti bez rata! Taman smire ratne sekire u jednom sportu, a onda zarate u drugom. Tako je nakon fudbala i košarke, na red došao i vaterpolo.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Posle saopštenja Crvene zvezde u kome su žestoko opleli po Partizanu i naveli da su crno-beli decenijama imali povlašćen status u tom sportu, stigao je ništa manje nežan odgovor sa Banjice.

Iz Zvezde grme: Partizan je godinama imao povlašćen status i ucenjivao mlade igrače!

foto: Beta

- VK Partizan, najtrofejniji sportski kolektiv u Srbiji, šokiran je saopštenjem iz kluba naših sportskih (ne)prijatelja. Do vašeg saopštenja smo verovali da smo samo sportski rivali. Retorika VK Crvena Zvezda je prizemna i maliciozna, te stoga VK Partizan ne želi bilo kakvu polemiku tog tipa, jer na ovo saopštenje gledamo kao na pokušaj uvlačenja jedne svetske vaterpolo institucije, kao što je Vaterpolo klub Partizan, u priču pokušaja dobijanja medijske pažnje od jednog nedefinisanog i neorganizovanog kluba koji po svojim rezultatima i radu tu pažnju i ne zaslužuje!

Ovako netačna i maliciozna saopštenja nanose štetu vaterpolo sportu u borbi za preživljavanje. Apsolutno je netačan, zlonameran i krajnje neodgovoran pokušaj da se kroz jedno saopštenje provuče nerad, neznanje i nesposobnost u vođenju prethodne i ove nove Zvezde a isto pripiše VK Partizan.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.