Iz Zvezde grme: Partizan je godinama imao povlašćen status i ucenjivao mlade igrače!
Foto: Fonet/aleksandar Koković

odgovor na saopštenje

Iz Zvezde grme: Partizan je godinama imao povlašćen status i ucenjivao mlade igrače!

Vaterpolo klub Crvena zvezda izdala je saopštenje
Objavljeno:

Vaterpolo klub Crvene zvezda oglasio se javnim saopštenjem povodom apela iz redova rivala Partizana da mu se pomogne da sedmostruki prvak Evrope ne bude ugašen.

Iz redova crveno-belih ističu da je njihov gradski rival imao povlašćen status decenijama, bogatog generalnog sponzora, te da je otimao i ucenjivao mlade igrače iz Srbije i Crne Gore nastupom za reprezentaciju.

Partizan pred gašenjem!

Saopštenje VK Crvena zvezda prenosimo u celosti uz ispravljenje pravopisne greške: VK Crvena zvezda sa velikim interesovanjem već više od mesec dana prati saopštenja koja se odvijaju u okviru VK Partizan, pa bismo i mi želeli da istaknemo neke činjenice koje su nepobitne, ako smemo, a da ne smetamo "lokomotivi" srpskog vaterpola. Pa ako dopustite: 1. VK Partizan već decenijama ima povlašćen status u okviru vaterpolo sporta. VK Partizan već više od tri decenije ima na respolaganju SC Banjica koji raspolaže sa dva zatvorena bazena, dva otvorena bazena i poslovne prostorije koje daju u zakup. SC Banjica je kao privatni bazen vaterpolo kluba bila renovirana više od dva puta u poslednjih desetak godina iz državnih sredstava. Za to vreme su naplaćivali zakupe svim vaterpolo klubovima koji su trenirali na bazenima, reprezentativnim selekcijama i dobijali organizacije mnogih takmičenja (domaćih i međunarodnih), za koje su uredno dobijali finansijsku nadoknadu. Crvena zvezda je bila jedan od zakupaca, kad nije bila u mogućnosti da plati termine puštena joj je menica, tako je jedan klub na svom privatnom bazenu ugasio drugi klub 2007. godine. Vaterpolo klub Crvena zvezda nije postojala više od tri godine.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.