DRAMA ŠAMPIONKI SRBIJE: Pakao na nebu, mislile su da će avion pasti! (FOTO)
Foto: Beta

DRŽITE SE DEVOJKE!

DRAMA ŠAMPIONKI SRBIJE: Pakao na nebu, mislile su da će avion pasti! (FOTO)

Revanš susret trebalo bi da bude odigran 23. februara od 19 časova u beogradskoj hali Šumice
Objavljeno:

Poput groma iz vedra neba odbojkaškim svetom odjeknula je vest da su članovi stručnog štaba i igračice ŽOK Vizure, osvajačice duple krune u prethodnoj sezoni, proživele pravu dramu na letu za Ukrajinu, piše "Mozzartsport"!

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Naime, njihov let iz Istanbula ka Odesi, gde su putovale na prvi meč osmine finala CEV kupa protiv domaćeg Himika, naišao je na ozbiljne vremenske neprilike koje su znajačajno otežale put. Talas guste magle, praćen snažnim turbulencijama i udarima vetra, naterali su pilote da okrenu avion i vrate ga nazad za Istanbul. A prema pisanju sajta World of Volley, potresi su bili toliko jaki da su članovi stručnog štaba Vizure imali utisak da će se avion srušiti.

TO JE PRAVA BALKANSKA LEPOTA! Kalendar srpskih odbojkašica je vatreniji nego što smo mogli da zamislimo! (VIDEO)

- Naše odbojkašice i članovi stručnog štaba odletele su u ponedeljak za Istanbul u 10 časova ujutru i uveče u 19 časova trebalo je da imaju let za Ukrajinu, ali je on na kraju odložen. Rečeno nam je da će tim biti smešten u hotel na aerodromu, gde je trebalo da prenoće i i onda uhvate redovan let u 12 časova. U Južni (deo regiona Odesa prim. aut.) bi tada stigle oko 15.00, a utakmica je bila zakazana za 18.00", rekao je generalni sekretar Vizure Miroslav Petković.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.