Vujović: Doći će dan kada će Srbija i Kosovo morati da se sretnu, Novak je bolji ambasador od Vučića! (FOTO)
Foto: Reuters

NIJE IZGUBIO VERU U SRBIJU

Vujović: Doći će dan kada će Srbija i Kosovo morati da se sretnu, Novak je bolji ambasador od Vučića! (FOTO)

Ne može neko njima da proda njivu pa u kafani u Čačku naručuje 'Oj, Kosovo'. Ono se ne brani iz Srbije, već dole. Nikad neće biti novog referenduma, i onda moraš da prihvatiš stvari, između ostalog je rekao on
Objavljeno:

- Od 17. godine sam u Šapcu, 38 godina u Srbiji, ovo je moja zemlja, bez obzira na sve ružne stvari koje sam doživeo u sportu, od običnog čoveka ništa nikad ružno nisam čuo. Ali ovde se brzo odričemo kvaliteta, a svojatamo uspehe. Kritikuje se Nole, naš najveći sportista. Slavi se neki inženjer koji je uspeo u svetu a ovde nije dobio ni stipendiju. Rukometaši su super kad pobede Hrvate u Beogradu. A oni posle godinama nemaju roming, pa se ugase čim izađu u inostranstvo, odjednom su nedostupni - rekao je Vujović za "Večernje novosti".

Ističe da politiku nikako ne bi trebalo uvlačiti u sport.

- Još kada im je priznata rukometna liga dole, želeo sam da je osvojim sa srpskim timom. Rekao sam: 'Dajte mi ekipu u Mitrovici, da pobedim Kosovo'. Isto je i sad. Pustite ih da se bave sportom. Doći će dan kada će morati da se odigra Srbija – Kosovo. Ne znam da li ću doživeti da to bude bez krvi i ludila, mator sam. Ali zarad ovih mlađih – izađi, pobedi ih, pokaži da si bolji i nek' ide život. Bez obzira na sav trud, Kosovo smo izgubili. Ne može neko njima da proda njivu pa u kafani u Čačku naručuje 'Oj, Kosovo'. Ono se ne brani iz Srbije, već dole. Nikad neće biti novog referenduma, i onda moraš da prihvatiš stvari - rekao je Vujović.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.