NAJBOLJI REZULTAT U EVROPI: Srpska atletičarka IZDOMINIRALA! (FOTO)
Foto: Reuters

BRAVOOOOOOOO!!!!

NAJBOLJI REZULTAT U EVROPI: Srpska atletičarka IZDOMINIRALA! (FOTO)

Terzić je sa vodeće pozicije na evropskoj listi potisnula Saru Mekdonald iz Velike Britanije, koja je 15. januara u Kardifu prešla 1.500 metara za 4:12,73 minuta
Objavljeno:

Reprezentativka Srbije u atletici Amela Terzić je pretrčala u Beogradu 1.500 metara u dvorani za četiri minuta, 12 sekundi i 51 stotinku, što je u toj disciplini "pod krovom" trenutno najbolji rezultat u Evropi.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Terzić je sa vodeće pozicije na evropskoj listi potisnula Saru Mekdonald iz Velike Britanije, koja je 15. januara u Kardifu prešla 1.500 metara za 4:12,73 minuta.

Trener Rifat Zilkić je rekao, posle trke u kojoj je Terzić postala šampionka Srbije, da očekuje da će ta 24-godišnja Novopazarka do Evropskog prvenstva u Beogradu, od 3 do 5. marta, biti još bolja.

Tamara Salaški postavila novi rekord! (FOTO)

- Trčala je 1.500 metara u dvorani posle četiri ili pet godina. Nije slučajno prva u Evropi, već je to posledica kvaliteta i odličnog rada od novembra. Ima vremena da se do šampionata Evrope iskristališu još neki detalji - naveo je Zilkić.

BRAVO, TIJANA! Naša šampionka uzela medalju u Las Vegasu! (FOTO)

Drugo mesto na Prvenstvu Srbije u dvorani u disciplini 1.500 metara zauzela je još jedna Novopazarka, Teodora Simović, vremenom 4:38,56 minuta, a treća je bila Tamara Mićević iz Užica sa 4:54,44.

U bacanju kugle je pobedio Asmir Kolašinac, hicem od 20 metara i 63 centimetra. Kolašinac tim ostvarenjem trenutno drži petu poziciju u Evropi, a najbolji je Čeh Tomaš Štanjek sa 21,32 metara.

BONUS VIDEO: E, moj golmane! Primio gol kakav se ne viđa ni u beton ligama!

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.