"ULETEO JE I POČEO DA ME TUČE IZ ČISTOG MIRA!" Oglasio se legendarni veslač i otkrio detalje incidenta!
Nikola Stojić, Foto: Starsport

šok!

"ULETEO JE I POČEO DA ME TUČE IZ ČISTOG MIRA!" Oglasio se legendarni veslač i otkrio detalje incidenta!

Trener Partizana pretučen, a evo šta se zaista dogodilo u prostorijama Veslačkog saveza

Objavljeno:

Veliki skandal je uzdrmao veslački svet u Srbiji, ovog podneva je osvanula vest da je pretučen trener Partizana Nikola Stojić od strane sportskog direktora Crvene zvezde, Dušana Kovačevića koji mu je zadao telesne povrede.

Sve se odigralo u Veslačkom savezu Srbije, a napadnuti Nikola Stojić se oglasio za "Telegraf" i otkrio šta se tačno dogodilo.

- Dušan Kovačević je uleteo u kancelariju generalnog sekretara Antića, s kojim sam ja pričao jedno pola sata oko priprema i nabavke neke pripreme i drugih nekih stvari. Uleteo je euforično i seo pored njega i počeo s njim da dogvoara. Rekao sam da sačeka da završimo, on je samo skočio, ničim izazvan, skočio na mene i počeo da napada. Nisam se branio, niti uzvraćao - započeo je Stojić, pa nastavio.

Pretučeni Stojić
Pretučeni Stojićfoto: Instagram/Printscreen

- Kovačević je skočio iz čista mira i napao me, već sam sedeo tu, on je samo došao i bez ikakvog razloga počeo da me tuče.

Trener Partizana je otkrio za Telegraf i da to nije prvi put da Kovačević pravi slične ispade, pošto je već u "veslačkom svetu" poznat kao neko ko je napadao trenere.

- Divljački se poneo, on je imao takve ispade u ovom svetu i sa nekim trenerima u svom klubu, nije mu prvi put da napadne nekog - zaključio je Stojić, koji je morao da da izjavu i policiji, ali i da obavi preglede u Urgentnom centru, ali je naposletku dodao i da se sada oseća dobro.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.