"BOŽE PRAVDE" SE ORILO U MONCI ZAHVALJUJUĆI MIHAJLU: Mladenović trijumfovao u čuvenom "Hramu brzine"! (VIDEO)
Mihajlo Mladenović, Foto: Privatna arhiva

svaka čast!

"BOŽE PRAVDE" SE ORILO U MONCI ZAHVALJUJUĆI MIHAJLU: Mladenović trijumfovao u čuvenom "Hramu brzine"! (VIDEO)

Naš mladi as je zablistao u prvoj trci, pobedivši u vrlo teškim uslovima, iza sigurnosnog vozila, takoreći po mraku, a u drugom sprintu se ponovo popeo na podijum

Objavljeno: 11:26h

Srpski automobilista Mihajlo Mladenović završio je sezonu u Tvingo kupu, u kom je i pre poslednjeg vikenda obezbedio treće mesto, ali je maestralnom vožnjom u Monci izbio na drugu poziciju!

Finale serije održano je u "Hramu brzine", gde je Mladenović vozio prvi put. Za ovaj vikend se intenzivno pripremao, pre svega na simulatoru, a za italijansku rundu je bilo prijavljeno čak 38 automobila.

Naš mladi as je zablistao u prvoj trci, pobedivši sa treće startne pozicije u vrlo teškim uslovima, iza sigurnosnog vozila, takoreći po mraku.

U drugom sprintu se Mladenović ponovo popeo na podijum, ovog puta na drugi stepenik, ali je i to perfektan rezultat jer je u trku ušao sa šestog mesta.

Mihajlo Mladenović
foto: Privatna arhiva

U oba slučaja naš trkač je bio najbolji u poretku juniora, što je izuzetan rezultat za debitantski nastup na komplikovanoj stazi kakva je Monca.

Šampion Tvingo kupa za 2022. je Nik Štefančič, a Mladenović je preskočio Mateja Ivanušu za drugo mesto u generalnom plasmanu.

(Espreso/serbiaring)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.