Erupcija u Hrvatskoj! Čak Noris postaje selektor rukometne reprezentacije?! (VIDEO)
Foto: Reuters/ Profimedia/ Espreso ilustracija

opaaaa!!!

Erupcija u Hrvatskoj! Čak Noris postaje selektor rukometne reprezentacije?! (VIDEO)

Srpski Čak Noris bi zaista bio pravi rešenje za vrelu klupu "Kockastih", a stigao je da se našali na račun svoje fizičke sličnosti sa legendarnim glumcem
Objavljeno: 22:00h

Legenda srpskog rukometa, koji je Slovencima doneo svetsku bronzu, blizu odlaska na mesto selektora Hrvatske, prenosi "Kurir".

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Hrvati su teško podneli gubitak medalje na Svetskom prvenstvu u rukometu, a navijači žele da njihov novi selektor bude - Veselin Vujović! Legenda srpskog rukometa i ikona šabačke Metaloplastike iz vremena kada je taj klub vladao Evropom prvi je izbor u anketi koju su organizovale Sportske novosti iz Zagreba među simpatizerima Duvnjaka, Stepančića, Cindrića i ostalih.

Na uzorku od oko 36.000 glasova, u ubedljivom vođstvu je Veselin Vujović sa 38 odsto! Drugi je Lino Červar sa 24, treći Irfan Smajlagić sa 13, a aktuelni selektor Željko Babić tek četvrti sa devet procenata glasova. Dalje slede Zvonimir Serdarušić, Ivica Obrvan, Nenad Kljajić i Slavko Goluža.

Veselin Vujović oteo je Hrvatima bronzanu medalju sa selekcijom Slovenije (30:31), kada je sa svojim timom stigao osam golova minusa i na kraju se domogao odličja.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.