KATARINA LAZOVIĆ ZA ESPRESO: Nismo spavale, mislim da je san svakog sportiste da se popne na balkon (VIDEO)
Katarina Lazović, Foto: Foto: Espreso

"malo smo umorne"

KATARINA LAZOVIĆ ZA ESPRESO: Nismo spavale, mislim da je san svakog sportiste da se popne na balkon (VIDEO)

Ja se nadam velikoj brojci na dočeku, ja sam isto išla ranije da dočekam svakog sportistu kad osvoje neku medalju, rekla je odbojkašica Srbije za naš portal

Objavljeno: 14:37h

U ekskluzivnom razgovoru za portal Espreso.rs odbojkašica Srbije Katarina Lazović iznela utiske posle zlatne medalje na Svetskom prvenstvu.

- Sada kada smo sletele u Beograd, mislim da svaka od nas ima veći osećaj kakav smo uspeh napravile. Nismo spavale, malo smo umorne, mislim da će utisci da nam se slegnu za par dana. Ja sam presrećna, tolika mi je čast što sam deo ovog tima koji je osvojio ovu neverovatnu nagradu - rekla je Lazovićeva na početku razgovora za portal Espreso.rs.

Govorila je o sistemu takmičenja i napetoj utakmici protiv Poljske...

- Sistem takmičenja je malo nezgodan jer se igra dosta utakmica, nikako da dođe ta faza eliminacije. Baš protiv Poljske, ta prva utakmca u četvrfinalu bila nam je problem, a morali smo da dobijemo. Kako je vama bila kraj ekrana, tako je i nama bilo na terenu - istakla je Katarina i dodala:

- Mislim da je to najsrećnija utakmica kojoj sam prisustvovala.

Katarina Lazović
Katarina Lazovićfoto: Foto: Espreso

Na kraj, par reči o dočeku koji je zakazan za 20 časova na starom dobrom mestu, ispred Gradske skupštine Grada Beograda.

- Ja se nadam velikoj brojci na dočeku, ja sam isto išla ranije da dočekam svakog sportistu kad osvoje neku medalju. Mislim da je san svakog sportiste da se popne na balkon - zaključila je odbojkašica Srbije.

(Espreso/Miloš Dreković)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.