ŠOK - HEROINA IZ TOKIJA NEĆE VIŠE NASTUPATI ZA SRBIJU: Obećala nam je medalju u Parizu, ali na nju ne računaju?!
Nina Radovanović, Foto: Bokserski savez Srbije

šta mi radimo...

ŠOK - HEROINA IZ TOKIJA NEĆE VIŠE NASTUPATI ZA SRBIJU: Obećala nam je medalju u Parizu, ali na nju ne računaju?!

Nina je na svom Instagram nalogu napisala da je dobila zvanično obaveštenje da odlukom selektora nije predstavnik Srbije na Evropskom prvenstvu i da tu zatvara svoju saradnju sa Bokserskim savezom Srbije

Objavljeno:

Nina Radovanović je bila jedno od imena koje je oduševilo naciju na Olimpijskim igrama u Tokiju. Hrabro se borila naša takmičarka, koja je bila prva predstavnica Srbije u istoriji u boksu, došla je na korak od medalje, ali je zaustavljena u četvrtfinalu.

Obećavala je posle toga medalju Srbiji u Parizu na Olimpijskim igrama 2024. godine, ali kako sada stvari stoje, velike su šanse da je više nećemo gledati kako brani naše boje, već možda neke druge reprezentacije.

1 / 6 Foto: Profimedia

Naime, Nina je na svom Instagram nalogu napisala da je dobila zvanično obaveštenje da odlukom selektora nije predstavnik Srbije na Evropskom prvenstvu i da tu zatvara svoju saradnju sa Bokserskim savezom Srbije.

- Samo da obavestim sve ljude koji su se interesovali šta se događa, da sam danas zvanično obaveštena da nisam predstavnik Srbije na predstojećem Evropskom prvenstvu i da je to odlučio selektor. Tu bih svoju saradnju sa Bokserskim savezom Srbije zatvorila i nastavila dalje - poručila je Nina.

Ona je već nekoliko dana ranije najavila ovakvu mogućnost, kada je u medijima saznala da neće biti na spisku reprezentacije Srbije.

- Ugasite svetlo ko poslednji izađe! Znam da ovo nije senzacija u moru mnogo gorih vesti u zemlji, ali eto, nije loše znati da Srbija vrvi od perspektivnih olimpijaca, boksera i bokserki. Struka je kroz institucije odlučila da će im jedan manje-više biti neosetan da se bori za drugu državu... ako je tako, tu nema mesta za diskusije. Živela Srbija - napisala je Nina pre nekoliko dana.

Evropsko prvenstvo u boksu za žene održava se u Budvi od 11. do 23. oktobra.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.