Dejtona je videla Srbina!
Foto: Fonet

moglo je bi bolje

Dejtona je videla Srbina!

Usled udesa Roberta Papaninija i Maikela Berete, koji su bili u timu s Pavlovićem, motor automobila je otkazao, pa su bili primorani da odustanu
Objavljeno:

Srpski automobilista Miloš Pavlović i posada "Hurikana GT3" nisu završili trku 24 sata Dejtone.

Oni su zbog tehničkih problema na svom Lamborginiju morali da odustanu 90 minuta pre kraja.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Usled udesa Roberta Papaninija i Maikela Berete, koji su bili u timu s Pavlovićem, motor automobila je otkazao, pa su bili primorani da odustanu.

- Ovo je bila jedna od najtežih i najuzbudljivijih trka u kojima sam učestvovao, pre svega zbog samog koncepta staze i asfalta, veoma starog, koji podseća na led kad se vozi po njemu. Vozili smo na 'Continental' gumama, tvrdim 'kao kamen', tako da noću, kad je bila niska temperatura, ili kad je bila voda na stazi, 'grip' nije postojao, pa je to bilo kao vožnja po ledu - rekao je Pavlović. On je dodao da žali što nisu završili trku. - Na žalost, nismo završili trku, na kraju je bilo problema sa motorom automobila koji je otkazao... Moram da se zahvalim timu 'Grasser'. Odlična su ekipa, dali su nam zaista dobar automobil koji, eto, nije izdržao. Nadam se da ću u ovoj sezoni biti u prilici da nastavim moju avanturu s njima. Radimo na tome, videćemo - rekao je Pavlović. Trku u Dejtoni koju je pratilo oko 250.000 gledalaca osvojila je posada Dalara Kadilak DPi koju čine Riki Tejllor, Džordan, Maks Anđeleli i Džef Gordon.

BONUS VIDEO - Ona je muza mnogih NBA timova, a garantujemo da će POSTATI I VAŠA!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.