UŽASNE VESTI! Preminula bivša šampionka (32) - dečko je zlostavljao, pa se ubio, njen život se pretvorio u PAKAO
Sveća, Ilustracija, Foto: Profimedia

JEZIVA PRIČA

UŽASNE VESTI! Preminula bivša šampionka (32) - dečko je zlostavljao, pa se ubio, njen život se pretvorio u PAKAO

Užasne vesti potresle svet sporta

Objavljeno: 21:36h

Bridžet Niotka, nekada jedna od najvećih nada umetničkog klizanja i bivša šampionka, preminula je nakon višegodišnje borbe sa zavisnosti od opijata.

Iako je Niotka umrla još 25. jula, njena porodica je tu informaciju objavila tek proteklog petka.

- Bridžet je preminula nakon dugih problema sa zavisnošću posle nekoliko veoma teških godina tokom kojih se borila sa traumom usled seksualnog zlostavljanja. Bila je veoma lepo dete i sjajan atleta, i slomljeno nam je srce - istakli su njeni otac i majka Stiv i Morin u razgovoru za USA Today.

Ona je 2019. godine, nakon što je njen nekadašnji partner u klizanju Džon Kaflin izvršio samoubistvo, iznela niz optužbi u kojima je tvrdila da ju je seksualno zlostavljao dve godine.

- Žao mi je, Džon je povredio bar deset osoba. Seksualno me je zlostavljao dve godine - napisala je ona u maju, četiri meseca nakon što je Kaflin okončao sebi život, a to je potvrdila i Ešli Vagner, osvajačica bronzane medalje na Olimpijskim igrama, koja je istakla da ju je Kaflin napastvovao 2008. godine, kada je imala 17 godina, a on 22.

Niotka je u juniorskoj konkurenciji briljirala, o čemu svedoči i trofej na Grand pri takmičenju u Zagrebu 2005. godine, ali je po završetku saradnje sa Kaflinom prestala da se bavi ovim sportom.

(Espreso/Nova)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.