OSTAVILA DVOJE DECE I MUŽA! Lepa Sara preminula 7 dana nakon OVE OBJAVE! Porodicu muči jedno pitanje, TUGA!
Sara Li je patila od infekcije sinusa, no, razlog nije poznat, Foto: Printscreen/ Tough Enough

šok!

OSTAVILA DVOJE DECE I MUŽA! Lepa Sara preminula 7 dana nakon OVE OBJAVE! Porodicu muči jedno pitanje, TUGA!

Iznenadna smrt koja je šokirala sve, a pogotovo njih

Objavljeno:

Svet kečera (američkog rvanja) šokiran je iznenadnom smrću proslavljene zvezde Sare Li koja je preminula sa svega 30 godina.

Sarina majka potvrdila je najtužnije moguće vesti na svom Fejsbuk profilu poručivši da je u ovim trenucima porodici potreban mir.

TUGA - PREMINULA LEGENDA! Jednostavna operacije se ZAKOMPLIKOVALA! Porodica donela NAJTEŽU ODLUKU!

– Svi smo u šoku. Tužna srca objavljujemo da je naša Sara otišla kod Isusa. Potrebni su nam mir i molitve, a posebno njenom suprugu Koriju i deci – navela je Sarina majka.

Bivša članica WWE organizacije bila je u braku s bivšim kolegom Vestinom Blejkom, pravog imena Kori Veston, a iza nje su ostala dva deteta.

Li se proslavila u sezoni 2015/2016, a posebno tokom TV programa po imenu “Tough Enough”. Akteri tog šoua takmičili su se u profesionalnom treningu rvanja kako bi se izborili za ugovor sa WWE.

Upravo je Sara Li pobedila u TV emisiji i tu izborila ugovor od WWE-a.

Još uvek nije potvrđen uzrok smrti, a porodica za to vreme moli za strpljenje. No, britanski mediji odmah su istražili i pronašli objavu neposredno pre smrti u kojoj je Sara Li govorila o borbi protiv bolesti.

Sara je podelila fotografiju iz teretane samo 24 sata pre smrti i napisala kako je srećna što konačno može da se vrati treninzima nakon teške infekcije sinusa.

– Slavim što sam konačno dovoljno zdrava da idem u teretanu dva dana zaredom. Prvi put sam se suočila s infekcijom sinusa i to me ‘isprašilo’ – napisala je Sara u objavi na Instagramu.

Nažalost, to će biti njena posljednja objava jer je nedugo nakon toga preminula.

Ova vest izazvala je šok i nevericu u WWE svetu i fanovi se opraštaju na društvenim mrežama od mlade sportistkinje koja je ceo život provela u treningu.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.