"SPASILA MI JE ŽIVOT, PITAJ BOGA ŠTA BI BILO!" Supruga Dejana Savića je njegov heroj, u ljubavi su 28 godina! FOTO
Dejan i Bobana Savić, Foto: Facebook/Bobana Savić, Starsport©

lepa i pametna

"SPASILA MI JE ŽIVOT, PITAJ BOGA ŠTA BI BILO!" Supruga Dejana Savića je njegov heroj, u ljubavi su 28 godina! FOTO

Uprkos brojnim poteškoćama Bobana i Dejan Savić opstali su zajedno duže od četvrt veka

Objavljeno:

Domaća javnost je ostala zapanjena kada je napustio klupu vaterpolo reprezentacije Srbije, ali još pre kraja Evrospkog prvenstva u Splitu bilo je jasno da odnosi između selektora i igrača, a očigledno i u samom Vaterpolo savezu Srbije, nisu najbolji.

Dejan Savić je ipak ostavio veliku prazninu iza sebe, vaterpolo je i ranije bio trofejni srspki sport, ali sa njim su dostignute nove visine i pomerene granice, koje će njegov naslednik teško dostići posle bolne smene generacija.

Dejan Savić
foto: Starsport©

Videćemo ko će to biti, a u međuvremenu, dok ne pronađen novi angažman, Dejan Savić će najveću podršku imati u svom dugogodišnjem osloncu, supruzi Bobani.

Dejan i Bobana Savić su u braku već 21 godinu, a u vezi 28. Imaju dvoje dece, kćerku Danilu i sina Maneta.

1 / 4 Foto: Facebook/Bobana Savić

Dejan je često isticao da je supruga za njega heroj, što nije daleko od istine.

Trebalo je izdržati česta putovanja, odsustvovanje od kuće, nedovoljno vremena za porodični život. Uprkos brojnim poteškoćama Bobana i Dejan Savić opstali su zajedno duže od četvrt veka.

- Nije bilo lako, a iskreno mislim da je Bobani bilo teže. Razdvojenost je na našu vezu imala i pozitivnog i negativnog uticaja. Teško je biti bez nekog fizički, ali to ti u isto vreme povećava želju da ga vidiš i budeš sa njim. Ne znam da li je preduslov za uspešnu karijeru profesionalnog sportiste da ima dugu i stabilnu vezu. Verujem da to nema veze jedno s drugim. Sve ide iz glave. Ako želiš da uspeš i znaš koji ti je cilj, ti ćeš ga ostvariti. Na ovaj ili onaj način - ispričao je jednom prilikom vaterpolo velikan.

Dejan Savić
foto: Marina Lopičić

A prošlog leta, Dejan je u razgovoru za "Sportski žurnal" objasnio kako mu je Bobana spasila život.

- Moja supruga je pobedila. Ona me je spasila koristeći homeopatiju. Pitaj Boga šta bi bilo. Spasila me, ponavljam.

Bobana, koja se bavi homeopatijom, odmah je ispričala kako je pomogla suprugu:

- Odmah sam počela da mu dajem homeopatske lekove, od prvog dana. Rekao mi je da je osetio da je samo nešto protrčalo kroz njegov organizam. Znala sam sliku bolesti i šta treba da mu dam.

Bobana Savić, Dejan Savić
foto: Facebook/Bobana Savić

Objašnjava dalje:

- Homeopata se trudi da pronađe što više modaliteta, subjektivnih detalja kod pacijenta, kako bi mu odredio dobar individualni lek. Primer je glavobolja. Ne postoji opšti lek jer svakoga ne boli glava na isti način i nije razlog bola isti. Tako je bilo i ovde.

U čemu je suština ?

- U tome da lečimo čoveka u bolesti a ne bolest u čoveku. Lečimo uzrok, zbog čega je nastala i težimo samoisceljenju - rekla je Bobana Savić.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.