VATERPOLISTI UHVAĆENI NA DELU! Iz kafane pravo na trening, legenda bez dlake na jeziku!
Vaterpolisti Srbije, Foto: Dado Đilas

legendarno!

VATERPOLISTI UHVAĆENI NA DELU! Iz kafane pravo na trening, legenda bez dlake na jeziku!

Proslavljeni vaterpolista ispričaio "ludu" priču iz bogate karijere

Objavljeno: 21:56h

Legendarni vaterpolista, a sada trener ekipe Novog Beograda, Živko Gocić je osvojio sve što se moglo osvojiti sa reprezentacijom Srbije, a u tome mu nije smetao "buran" noćni život.

Gocić oprostio od "delfina" u decembru 2016. godine posle osvojenog zlata na Olimpijskim igrama u Riju, a njegova karijera bila živopisna u svakom smislu.

Osvajač čak 26 medalja na velikim takmičenjima sa reprezentacijom Srbije, od čega 21 zlatne je gostovao u podkastu "Alesto" i otkrio jednu anegdotu iz igračke karijere.

- Dešavalo se da maltene, ne maltene, nego pravo iz grada odemo na trening, ali... - počeo je legendarni Gocić, pa nastavio:

Živko Gocić
Živko Gocićfoto: Dado Đilas

- Odspavali smo pola sata u kolima, samo zabacimo glavu na sedište. Jednom nas je Dejan Udovičić probudio. Bili smo Mlađa Manojlović i ja, ne znam gde smo bili, bila je zima i sneg je padao, auto je bio zamagljen i kuca Udovičić na prozor i kaže: "Momci, trening počinje za 5 minuta". Mi kao "da, da", dolazimo i nismo hteli da ulazimo u dublju konverzaciju sa njim da ne bi video o čemu se radi, nego odemo pravo u teretanu. Ali, kada je i ovako bilo, uvek sam dolazio na trening i radio maksimalno - ispričao je uz osmeh Gocić.

Da podsetimo, u klupskoj karijeri nastupao je za Partizan, Ortiđu, Latinu i Solnok, gde je počeo trenersku karijeru, a sada vodi ekipu Novog Beograda koja je jedna od najambicioznijoh u Evropi.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.