NOVOIZABRANI VRH JSD PARTIZAN KRENUO SA RADOM! Donete izuzetno važne strateške odluke!
Ostoja Mijailović, Foto: Starsport©

POSLE BURNIH DEŠAVANJA!

NOVOIZABRANI VRH JSD PARTIZAN KRENUO SA RADOM! Donete izuzetno važne strateške odluke!

Novi generalni sekretar postao je Željko Tanasković

Objavljeno: 19:56h

Sa novim životom, novim rukovodstvom i novom organizacijom krenuo je i novoizabrani vrh JSD Partizan, posle burnih dešavanja u danu izbora.

Podsetimo, grupa na čelu sa Ostojom Mijailovićem je preuzela rukovođenje Sportskim društvom (upisana u APR), oponenti na čelu sa Miloradom Vučelićem, koji i dalje sebe smatraju čelnicima JSD su odgovrili krivičnom prijavom drugoj strani.

U međuvremenu Mijailović je sazvao prvu sedniicu UO JSD Partizan na kojoj su donete prve odluke.

- U utorak, 20. septembra, novo rukovodstvo sa Ostojom Mijailovićem na čelu, održao je prvu sednicu Upravnog odbora JSD Partizan. Sednica je održana u proširenom sastavu, uz prisustvo predstavnika velikog broja klubova koji čine crno-belu porodicu kao i komisija sa posebnim zaduženjima - kaže se u saopštenju JSD Partizana.

Ne samo da je novi JSD preuzeo rukovođenje crno-belom porodicom već je i organizovao i prvi veliki događaj, a to je svečana dodela nagrada najuspešnijim pojedincima iz porodice Partizana.

- Jednoglasnim odlukama usvojen je plan daljih formalnih koraka novog rukovodstva, kao i imenovanje komisije za dodelu priznanja najuspešnijim sportistima, ekipama i radnicima unutar crno-bele porodice, odnosno komisija za organizaciju proslave rođendana JSD Partizan koja će se održati u kristalnoj dvorani beogradskog hotela Hajat, 04.10.2022. godine od 20 časova.

Saopšteno je takođe da je novi generalni sekretar JSD Partizan Željko Tanasković i formalno preuzeo funkciju prvog operativca Društva i predsednika organizacione komisije za proslavu 77. rođendana crno-bele porodice. Komisijom za dodelu nagrada najuspešnijim članovima JSD Partizan precedava Đorđe Višacki.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.