SAVIĆ ODABRAO 15 "DELFINA" ZA EVROPSKO U SPLITU: Mandić i Rašović u poslednji čas, ali 2 bitna igrača fale!
Vaterpolisti Srbije, Foto: Printscreen/waterpoloserbia.org

srećno!

SAVIĆ ODABRAO 15 "DELFINA" ZA EVROPSKO U SPLITU: Mandić i Rašović u poslednji čas, ali 2 bitna igrača fale!

Evropsko prvenstvo biće održano od 27. avgusta do 10. septembra, a Srbija će u grupnoj fazi takmičenja igrati protiv Izraela, Mađarske i Slovenije

Objavljeno:

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije, Dejan Savić, odredio je danas spisak od 15 igrača koji će predstavljati Srbiju na Evropskom prvenstvu u Splitu.

Na spisku su:

Dimtrije Strajo Rističević, Dušan Mandić, Radomir Drašović, Sava Ranđelović, Đorđe Vučinić, Nemanja Vico, Strahinja Rašović, Petar Velkić, Luka Pljevančić, Marko Radulović, Ognjen Stojanović, Viktor Rašović, Lazar Dobožanov, Stefan Branković i Vasilije Martinović.

Dejan Savić
foto: Vaterpolo savez Srbije

Zbog povreda, na spisku se nisu našli Đorđe Lazić i Nikola Jakšić, dok je lekarski tim u poslednjem trenutku dao zeleno svetlo da Dušan Mandić i Strahinja Rašović mogu da putuju sa ekipom.

Evropsko prvenstvo biće održano od 27. avgusta do 10. septembra, a "Delfini" će u grupnoj fazi takmičenja igrati protiv Izraela, Mađarske i Slovenije.

Ukoliko Srbija bude prva u grupi biće direktno u četvrtfinalu gde bi protivnici najverovatnije mogli da budu Italija ili Crna Gora koji su u prednosti u odnosu na Nemačku i Holandiju. Ukoliko bi bili drugi, Srbija bi u osmini finala mogla za rivala da ima Francusku a posle, ukoliko pobedi, ponovo na Italiju ili Crnu Goru.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.