FILIPOVIĆ EMOTIVAN POSLE OPROŠTAJNOG MEČA: Uživanje je večeras bti Srbin i oprostiti se na ovakav način! (VIDEO)
Filip Filipović, Foto: Starsport©

LEPO

FILIPOVIĆ EMOTIVAN POSLE OPROŠTAJNOG MEČA: Uživanje je večeras bti Srbin i oprostiti se na ovakav način! (VIDEO)

To je najveća i najlepša životna medalja koju sam osvojio sa ovim momcima, koja nema svoj sjaj, ali je čuvamo u svom srcu

Objavljeno:

Kapiten vaterpolista Srbije Filip Filipović emotivno je doživeo oproštaj od reprezentacije pred svojim navijačima na bazenu "Milan Gale Muškatirović".

Šestorica vaterpolista Srbije, članovi tima koji je u poslednjih 15 godina osvojio sve što može da se osvoji, zvanično su se oprostila od reprezentacije, a na utakmici protiv Italije na turniru "Srbija 2022" poslednji put za Srbiju su zaigrali Filip Filipović, Andrija Prlainović, Duško i Gojko Pijetlović, Milan Aleksić i Stefan Mitrović, osvajači dva uzastopna olimpijska zlata za Srbiju.

Filipović je na kraju završio u suzama.

- Ovo je jedna od retkih utakmica kada smo više gledali ka tribinama u naše najmilije. Hvala im mnogo na ovoj večeri. Pamtićemo ovo celog života. Ovi momici su obeležili više od deceniej svetskog vaterpola. Hvala VSS što je organizovao ovaj oproštaj za nas. Bilo je emotivno, mislli smo da će biti i gore, ali smo imali dobru pripremu. Uživanje je večeras bti Srbin i oprostiti se na ovakav način - rekao je Filipović novinarima posle oproštajnog meča.

Najbolji vaterpolista sveta i levoruki "bombarder" nije mogao da sakrije emocije kada je upitan koju će medalju pamtiti kao najdražu.

- To je najveća i najlepša životna medalja koju sam osvojio sa ovim momcima, koja nema svoj sjaj, ali je čuvamo u svom srcu – to je put koji smo prošli svih ovih godina. Dvanaest godina jednog divnog prijateljstva i porodične atmosfere. To su stavri koje ostaju za ceo život. Sve ovo ostalo se zaboravlja - dodao je dugogodišnji kapiten "delfina".

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.