ZLATO STIGLO U SRBIJU! Ivana Vuleta govorila o kraju svoje bogate karijere!
Ivana Vuleta, Foto: EPA/Christian Bruna

MEDALJA KOJA JOJ MNOGO ZNAČI!

ZLATO STIGLO U SRBIJU! Ivana Vuleta govorila o kraju svoje bogate karijere!

Srpska atletičarka je do zlata došla skokom od 7.06 metara

Objavljeno: 16:26h

Ivana Vuleta doputovala je u Beograd sa zlatnom medaljom koju je osvojila na Evropskom prvenstvu u Minhenu, a odmah po sletanju na beogradski aerodrom dala je izjavu srpskim medijima, govorila je i o odlasku u penziju.

Najbolji skok 7.06 metara ostvarila je u prvoj seriji, te je drugoplasirana Nemica Malaika Mihambo sa skokom od 7.02 metara mogla da se zadovolji samo drugim mestom pred svojim navijačima.

Ivana Vuleta
foto: EPA/Christian Bruna

- Uvek je to deo taktike. Nekada uspe, nekada ne. Sada je više nego ikada bilo važno da ispoštujem u prvom skoku. Ovo je jedna od medalja koja mi u svakom smislu najviše znači.

Upitana je i da li razmišlja o završetku karijere.

- Bićete obavešteni, kao i do sada. Dokle god ima smisla ovo što radim, biću spremna da nastavim - rekla je srpska atletičarka.

Podsetimo, Vuleta je osvojila drugo odličje za Srbiju na Evropskom šampionatu, nakon srebra Armina Sinančevića u disciplini bacanje kugle. Do kraja prvenstva Srbija će imati šanse za još dve medalje, a uzdanice naše zemlje su Adriana Vilagoš u disciplini bacanje koplja (finale u subotu od 21h) i Angelina Topić u disciplini skok uvis (finale u nedelju od 19h).

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.