KAKO SRPKINJE SLAVE VULETINO ZLATO: Milica pitala Ivanu da li je normalna, a njen odogovor je pravi hit! (VIDEO)
Ivana i Milica, Foto: Printscreen/Youtube/ATLEX TV - Serbian Athletics

SJAJNO

KAKO SRPKINJE SLAVE VULETINO ZLATO: Milica pitala Ivanu da li je normalna, a njen odogovor je pravi hit! (VIDEO)

Milica je prva prišla da zagrli Ivanu i da joj čestita, a to je uradila na specifičan način

Objavljeno:

Ivana Vuleta je osvojila zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu u Minhenu i tako tituli svetske dvoranske prvakinje dodala i zvanje evropske šampionke na otvorenom.

Ivana je već posle prve serije preskočila 7,06 metara, što je bio najbolji skok u finalu i doneo joj je najsjajnije odličje.

Blizu medalje bila je i druga srpska takmičarka, Milica Gardašević, koja je u poslednjoj seriji imala skok od oko 6,90, što je bilo dovoljno za bronzu, ali je imala i milimetarski prestup.

Na kraju takmičenja, kada je usledilo slavlje, moglo je da se vidi i koliko su naše takmičarke u sjajnim odnosima. Milica je prva prišla da zagrli Ivanu i da joj čestita, a to je uradila na specifičan način.

- Jesi normalna? Bravo! - rekla je Milica dok je grlila Ivanu, na šta je usledio i zanimljiv odgovor evropske šampionke.

- Je**ga, moram - uz osmeh je odgovorila Ivana.

Milica je inače pokazala veličinu i kada je tešila uplakanu Ukrajinku Marinu Bek Romančuk, kojoj je teško palo što je u poslednjoj seriji ostala bez bronzane medalje, a komentarom je uspela i da je nasmeje i oraspoloži i u takvoj situaciji.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.