"HAMILTON JE PI*KA, PI*KA! Znaš li ko mu je sve JE*AO devojku?!" UŽASNE, PORAŽAVAJUĆE uvrede Rumuna! (VIDEO)
Endru Tejt, Foto: youtube/ Masculine Pro

uvrede i ponižavanje

"HAMILTON JE PI*KA, PI*KA! Znaš li ko mu je sve JE*AO devojku?!" UŽASNE, PORAŽAVAJUĆE uvrede Rumuna! (VIDEO)

Pojavom interneta dobili smo i "instant" zvezde kojima je vređanje put do slave.

Objavljeno: 17:29h

Bivši rumunski kik-bokser Endru Tejt, postao je internet senzacija na instagramu i tik-toku, gde daje savete o "modernom stvaranju bogatstva" a osnovao je i sopstveni "Hustlers univerzitetu".

Govoreći o svom ličnom bogatstvu, nedavno je u intervjuu rekao: "Bio sam švorc dugo vremena. Prvi milion sam zaradio kada sam imao recimo 27 godina, a onda sam imao 100 miliona do 31,32 godine i onda sam nedavno postao trilioner."

Endru Tejt je vulgarnim rečima vređao Luisa Hamiltona.

OVU LEPOTICU I SE*S BOMBU JE VARAO KO JE STIGAO: Zgodna i bogata, ali u ljubavi nije imala SREĆE! (FOTO)

Nikol Šerzinger
Nikol Šerzingerfoto: Printscreen/Instagram/nicolescherzinger

"Ja to mogu, nije ništa impresivno. Sedneš u auto, pokreneš ga, ideš levo i desno. Je*ote, idem odmah! Niko ne može da me pobedi u ovom s*anju, dajte mi auto. Sigurno mi neće dati automobil jer znaju da bih pobedio. Kada vidim da neko radi stvari koje ja ne mogu, kažem 'Ok, to je kul, možda bih probao', ali i to se retko dešava. Vožnja automobila? Pa sve što treba da uradim je da vozim", rekao je Endru Tejt na početku svog izlaganja, pre nego što je sasuo salvu uvreda:

1 / 8 Foto: EPA/Zsolt Czegledi

"Ne, zamislite da Luis Hamilton izađe iz automobila i da treba da se borimo kome će pripasti vozilo. Pa on je visok 172 centimetra", rekao je Endruov brat Tristan.

"Pi*ka, pi*ka", dobacio je nekadašnji kik-bokser na račun sedmostrukog šampiona sveta i zatim s erazočarao kad je saznao da je Britanac vegan.

Nisu se tu zaustavili nego su oštro vređali i njegovu devojku Nikol Šerzinger:

- Da li znaš koliko je igrača Majami Hita nju je*alo? Da li je Luis Hamilton, vegeterijanac, impresivan - nema je*bene šanse!


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.