IVANA OTKRILA VELIKI MOTIV PRED FINALE! Ovde sam iz posebnog razloga, to me tišti i muči!
Ivana Vuleta, Foto: Profimedia

iskreno!

IVANA OTKRILA VELIKI MOTIV PRED FINALE! Ovde sam iz posebnog razloga, to me tišti i muči!

Borba za medalje je na programu u četvrtak od 20.58

Objavljeno:

Ivana Vuleta prokomentarisala je plasman u finale skoka udalj na Evropskom prvenstvu.

Srpska atletičarka je bila daleko od svog najboljeg nivoa, ali je skokom 6,67 metara ipak bila prva u svojoj kvalifikacionoj grupi.

- Kvalifikacije su prošle, to je najstresniji trenutak na svakom takmičenju. Šalu na stranu, bilo je potrebno samo da ispoštujem ono što je bilo dogovoreno. U prvoj seriji sam napravila prestup, u drugoj sam se odrazila pola metra od daske da bi napravila siguran skok i treći sam skakala iz kog razloga. Bitno da sam prošla dalje. Kvalifikacije su samo jedna od etapa do krajnjeg cilja - rekla je srpska atletičarka.

Ivana Vuleta
foto: Starsport©

Ivana je u Minhen stigla sa posebnim motivom.

- Ovde sam iz meni posebno bitnog razloga jer sam pre četiri godine na EP odustala u finalu zbog rupture Ahilove tetive i mislim da mi je to jedan od najtežih poraza ili povlačenja u karijeri. To me tišti i muči od onda i zbog toga sam danas ovde. To će biti razlog i zbog čega se takmičim u finalu i ono što jurim. Ostaje samo da se odmorim i pripremim za finale - dodala je naša atletičarka.

U finale se plasirala i druga srpska skakačica udalj Milica Gardašević koja je izjednačila lični rekord skokom 6,83 metara. Finale je na programu u četvrtak od 20.58.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.